Безплатні консультації з пошуку роботи для українців

besplatnye-konsultaczii-po-poisku-raboty-dlya-ukrainczev
26.05.2022

Під час війни сьогодні багато людей зіштовхнулись із проблемою пошуку роботи. Близько 11 мільйонів українців були змушені переселитися в більш безпечні регіони, а хтось не зміг вибратися через окупацію або знищену інфраструктуру. Також, за даними ООН, за кордон виїхали понад 6,5 мільйона біженців. Як наслідок — велика частина цих людей втратила зайнятість. Тож питання працевлаштування гостро стоїть для багатьох.

І якщо колись знання іноземної мови було бажаним пунктом в резюме, то сьогодні — це обов’язковий елемент для забезпечення роботою. Чи то ви шукаєте її в Україні, чи за межами держави — вкрай важливо мати в запасі хоча б базове знання англійської як для власного комфорту, так і для можливості вести ділову комунікацію. Що говорити, коли близько двох мільярдів людей земної кулі розмовляють англійською.

Зважаючи на всі сучасні виклики, сайт пошуку роботи Work.ua започаткував нову волонтерську ініціативу — надання консультацій з пошуку трудової зайнятості. Компанії вдалося зібрати понад сто провідних спеціалістів з працевлаштування, які готові проконсультувати всіх з приводу пошуку місця роботи, написання резюме та підготовки до співбесіди.

Запити, на які очікують кар’єрні консультанти:

  • Як шукати роботу в різних містах України?
  • Як шукати роботу за кордоном (Польща, Німеччина, Румунія та інші країни)?
  • Як скласти резюме українською, англійською?
  • Як заповнити профіль у LinkedIn?
  • Про що запитують на співбесідах і як краще відповідати на запитання? 

Як проходитимуть консультації?

  1. Спеціаліст отримує ваш запит.
  2. Після цього з вами зв’яжуться телефоном/у месенджері, і домовляться про зручний час для проведення розмови.
  3. Тривалість однієї консультації — 30-45 хвилин.
  4. Безплатна консультація відбудеться онлайн або телефоном.

Як можна отримати консультацію?

Необхідно заповнити Google форму, після чого спеціаліст зв’яжеться з вами протягом тижня. Всі експерти працюють у вільний час на волонтерських засадах.

Оберіть свій курс англійської мови

У Grade Education Centre

Прямо зараз