Даруємо подарунки викладачам англійської

daruyemo podarunky vykladacham angliyskoyi
21.02.2022

Наш тренінговий центр для викладачів працює для вас вже понад 10 років. За цей час більш як три з половиною тисячі українських вчителів пройшли навчання, підвищили свою кваліфікацію, склали іспити та отримали міжнародні сертифікати разом із нами. Ми вдячні вам за те, що обираєте Grade Teacher Training Centre для професійного зростання, відвідуєте наші вебінари, воркшопи та інші події. 

Ми хочемо й надалі ставати кращими саме для вас: розробляти нові цікаві курси, що відповідатимуть вашим потребам, зробити навчання у нашому центрі максимально корисним та практичним, доступним кожному, а також радувати вас інноваціями у сфері викладання англійської мови. Наша команда експертів та тренерів з міжнародним досвідом постійно працює над тим, щоб і вчитель-початківець, і досвідчений спеціаліст завжди мали змогу навчатися нового, вдосконалювати свої знання та навички, адже саме вчителі – це творці майбутнього. 

Команді Grade Teacher Training дуже важливо знати вашу думку про нашу роботу. Ми будемо вдячні, якщо ви розповісте про свій досвід з нами. Якщо ви коли-небудь проходили навчання на курсах для викладачів англійської TKT, CELT-P, CELT-S, CELTA, DELTA, відвідували наші воркшопи та вебінари, готувалися чи складали іспити для викладачів CAE, CPE, TKT, DELTA Module 1, розкажіть як це було. А ми обов’язково подаруємо вам нашу стильну сумку з новим унікальним дизайном! 

Як гарантовано отримати подарунок? 

  1. Залиште свій відгук на сторінці Grade Teacher Training у Facebook або в Google.
  2. Зробіть скріншот та надішліть його нам в приватні повідомлення у соцмережі або на пошту smm@grade.ua та вкажіть дані для відправлення подарунка Новою Поштою, якщо ви не з Києва. 
  3. Якщо ви у Києві, отримайте подарунок у нашому центрі за адресою: вулиця Ярославів Вал, 13/2б. 

Подарунок можна отримати лише за відгук, залишений на сторінці Grade Teacher Training у Facebook або в Google починаючи з 21 лютого 2022 року.
Будемо раді бачити вас на наших курсах та подіях, а також серед викладацького ком’юніті у соцмережі Facebook!