Ми повністю оновили сайт Grade.ua, ура!

upgrade
20.01.2022

Чи часто ви стикалися з проблемами навігації на нашому сайті? … Іноді й у нас самих виникали труднощі, але тепер все буде інакше: ми повністю оновили наш сайт! Так би мовити, ‘Grade’ has been upgraded 😊. Тепер на нашому сайті новий функціонал, про який із задоволенням вам розповімо.

З чого починали

Необхідність оновлення сайту виникла ще кілька років тому — іноді у різних місцях виникали проблеми. Тому насамперед ми провели масштабне дослідження, запустили безліч опитувальників та анкет, проінтерв’ювали близько 60 осіб, зустрілися з величезною кількістю користувачів різних типів: студенти, менеджери відділів, партнери, викладачі, академічні директори тощо. Найняли UX-дизайнера, та відштовхуючись від користувальницького досвіду, ми повністю змінили структуру програм та рівнів навчання, налаштували робочі процеси та комунікацію адміністраторів з нашими студентами та викладачами, а також зробили сайт максимально зручним для всіх.

Ось що ми вдосконалили:

1. Структура 

Для користувачів сайт набув зрозумілої структури. Усю інформацію ми розділили на три основні напрямки: курси англійської, екзаменаційний відділ, тренінговий центр для викладачів. 

меню укр

Більше ніякої плутанини. Сценарій кожного користувача пророблений окремо. Наприклад, якщо ви шукаєте інформацію про тест IELTS, ви потрапите на сторінку із загальною інформацією про тест, де пропонуються курси підготовки у трьох варіаціях. А якщо ви шукаєте групову підготовку до IELTS, то спочатку вибір груп, а потім інформація про сам тест.

IELTS укр

Тобто, під кожен запит користувача створено «міні-екосистему» сайту, тому він не відволікається на інші розділи, які йому не потрібні.

2. Комунікація 

Налаштували стабільну комунікацію із користувачами. Тепер менеджери швидко та ефективно обробляють усі вхідні заявки.

Ми повністю переробили систему безпеки сайту та захисту даних. Тепер жодна заявка не може загубитись. Ми легко відслідковуємо можливі помилки при роботі з нашими службами і оперативно реагуємо.

3. Генерування QR-кодів

Ми створили єдину базу електронних сертифікатів на нашому сайті.

Тепер після закінчення курсу студенти отримуватимуть паперові сертифікати з QR-кодом. Скануючи код на паперовому сертифікаті, можна буде переглянути його електронний аналог і перевірити справжність. Адже за результат ми відповідаємо репутацією!

4. Новий календар для іспитів

Ми повністю оновили вигляд і структуру календаря іспитів. Студентам стало простіше знайти потрібну інформацію щодо дедлайнів реєстрації, ціни і формату, завдяки зручному фільтру. А менеджерам екзаменаційного відділу редагувати розклад, ставити нові дати та приймати групові заявки.

календар

5. Це лише початок!

Глобальні зміни в програмній архітектурі сайту не лише спростили життя користувачам та нашим співробітникам, а заклали потенціал для розширення та нарощування додаткових сервісів. Наприклад, скоро у нас з’явиться:

  • зворотний зв’язок із батьками, 
  • особистий кабінет студента, 
  • CRM та LMS системи
  • навчальні онлайн-продукти

Важливо розуміти, що сайт — це дуже важливий, але проміжний етап. Завдяки системному підходу, ми продумали роботу далеко наперед, і кожен новий продукт тільки покращуватиме користувацький досвід і сайт буде розкриватися з інших сторін.

Залишайтеся з нами!

Будь ласка, оцініть новину