Для інтернатури в Данії знову потрібно підтвердити мову на рівні A2

трудовая иммиграция в Данию
10.07.2019

Зовсім нещодавно стало відомо, що для інтернатури в Данії спростили вимогу щодо знань мови. Таке розпорядження набуло дії з 1 червня 2019 року. Але з 5 липня 2019 цю вимогу для  інтернатури в зеленому секторі в Данії повернули. Кандидатам знову необхідно доводити за допомогою міжнародних сертифікатів, що вони володіють мінімум на рівні А2 за CEFR англійською, німецькою, данською, шведською чи норвезькою.

Звісно ж, найпопулярніша з цих мов – англійська. А найпопулярніші з міжнародних іспитів – це TOEFL та IELTS. Але кандидати часто обирають також один з іспитів Кембриджської лінійки: вони обходяться дешевше та розроблені кожен під свій рівень знань і також визнаються у всьому світі. Для трудової імміграції до Данії достатньо принести сертифікат A2 Key (KET). Звісно ж, якщо у вас немає впевненості у власних мовних знаннях, їх можна підтягнути на курсах англійської.

Нагадаємо, що для тих, хто складає Кембриджські іспити для імміграції до Данії, діють спеціальні умови: їх обов’язково фотографують у день складання, а з собою потрібно брати номер кандидата та секретний ID.