Можливості лютого для викладачів англійської

6th SOVa — Grade Teacher Training Day
4.02.2019

У лютому відбудеться дуже багато заходів, які будуть корисні викладачам англійської. Тож знаходьте, що вас цікавить, і заздалегідь реєструйтеся.

Вебінар The power of content: preparing students for academic success

6 лютого, 15:00 — 16:00 (за київським часом) та 23:00 — 00:00 (за київським часом). Реєстрація за на 15:00 за посиланням, на 23:00 за посиланням. 

Коли студенти зацікавлені, то працюють старанно, більше пам’ятають. Цілком зрозуміло, що неймовірні фотографії National Geographic Learning, історії, що захоплюють подих, та ідеї, що мотивують, закарбовуються в пам’яті студентів на довго. Долучайтеся до вебінару та дізнавайтеся, як цікавий контент впливає на процес вивчення будь-чого.

Вебінар What about writing vocabulary activities

10 лютого, 16:00 — 17:00 (за київським часом). Реєструватися не потрібно, щоб долучитися до події переходьте за посиланням.

Вивчення іноземних слів — це досить комплексний процес. Адже йдеться не лише про вимову, похідні слова, сполучення слів та фрази. Деякі лінгвісти виділяють 9 аспектів вивчення іноземної лексики. На цьому вебінарі ви дізнаєтеся, як не зосереджуватися лише на значенні слова. Почуєте поради, як правильно вчити лексику, щоб вона переходила з пасивного на активний вокабуляр.

Вебінар The role of the first language in the EMI (English Medium Instruction)

12 лютого, 12:00 — 13:00 (за київським часом) та 18:30 — 19:30 (за київським часом). 

EMI — це викладання шкільних предметів англійською мовою. Дослідження показують, що використання рідної мови разом з англійською призводить до вищого академічного успіху, мотивації та добробуту багатомовних учнів. В цьому вебінарі спікер розгляне перспективи включення рідної мови до EMI.

Как легко и надолго запоминать английские слова

Вебінар Oxford Exam Trainer is your guide to successful exams

12 лютого, 17:00 — 18:00 (за київським часом). 

Сучасна лексика та граматика, інтенсивне слухання та читання, використання англійської мови, письмо, екзаменаційна практика, тести, корисні переклади та вдосконалені методики — все це необхідно для успішної підготовки до іспиту. Усе це можна знайти в посібнику Oxford Exam Trainer B1.

Спікер представить структуру і методологію курсу, пояснить, як посібник допомагає викладачам та студентам вдосконалювати свої знання, готуючись до іспиту.

Вебінар To speak, or not to speak

13 лютого, 18:00 — 19:00 (за київським часом). 

Викладачі часто засмучуються, адже студенти не звертаються до них англійською. На вебінарі ви розглянете головні причини та складнощі для підлітків у спілкуванні англійською.

Також отримаєте підказки, хитрощі та загальні стратегії, які допоможуть подолати небажання говорити іноземною мовою.Також будете досліджувати різноманітні практичні заняття в класі та ігри, які можуть допомогти заохотити навіть найбільш стриманого студента-підлітка від розмови англійською.

Вебінар What is your strategy?

14 лютого, 19:00 — 20:00 (за київським часом). Зареєструватися можна за посиланням.

Стратегія у всьому — від побачень на Тіндері до керування школою англійської мови. На цьому вебінарі ви дізнаєтеся, що таке стратегія, як вона з’являється і зникає, що потрібно, щоб побудувати успішну стратегію. Приклади наочно продемонструють, як зробити стратегію ефективною. Вебінар буде особливо корисний для менеджменту шкіл іноземних мов.

Экзамен TKT в Киеве

The value of gamification for language learning

18 лютого, 16:00 — 17:00 (за київським часом) та 20 лютого, 12:00 — 13:00 (за київським часом). Реєстрація за посиланням.

Що таке гейміфікація, і як вона може бути використана для вивчення мови? Цей вебінар буде включати практичні поради для аналогової та діджитальної гейміфікації.

Вебінар The flipped classroom: the role TED and technology can play to get students speaking

21 лютого, 14:00 — 15:00 (за київським часом). 

Залучення студентів до осмисленого спілкування англійською досить проблемне для викладачів. Користуючись технікою TED Talks, учні отримують більше можливостей для вивчення англійської мови з моментальним фідбеком однокласників. На вебінарі обговорять основні фактори, що перешкоджають говорінню, методи, які допоможуть учням подолати труднощі мовлення, та конкретні ідеї для розробки усних завдань.

Вебінар How English is changing

22 лютого, 11:00 — 12:00 (за київським часом) / 26 лютого, 18:00 — 19:00 (за київським часом) / 26 лютого, 22:00 — 23:00 (за київським часом). 

Сьогодні англійська мова змінюється і розвивається з безпрецедентною швидкістю, а нові слова і звичаї постійно з’являються у мові. На вебінарі розглянете різні аспекти розвитку сучасної англійської мови та їх наслідки для викладання та вивчення.

Почему teacher не перебивает студентов?

Вебінар Differentiation in the EFL classroom

24 лютого, 18:00 — 19:00 (за київським часом). 

Диференціація дуже важлива тема в контексті освіти. Це також чудовий інструмент інклюзії студентів з особливими освітніми потребами, як, наприклад, дислексія. На вебінарі ви дізнаєтеся, що таке диференціація і чому її варто застосовувати в навчанні.

Live у Facebook An introduction to Task-Based Language Learning

26 лютого, 17:00 — 18: 00 (за київським часом). Долучитися до прямого ефіру можна за посиланням.

На лайві ви дізнаєтеся, що таке TBL (вивчення шляхом вирішення поставленої задачі). Ви розглянете ряд активностей, які готують до виконання завдання, планування, доповіді та фокус на англійській мові в контексті TBL.

Вебінар Helping learners build core vocabulary: the new Oxford word lists

26 лютого, 11:00 — 2:00 (за київським часом), 18:00 — 19:00 (за київським часом). 

Допоможіть студентам створити базовий словник англійської мови з новими списками слів Оксфорда. На вебінарі вам розкажуть, як складаються словники, за якими принципами. Також спікер розповість, яким чином відповідно до CEFR формуються словники, щоб учні вивчали лексику саме відповідно до їхнього рівня.