Вчителем року Global Teacher Prize Ukraine 2019 стала викладачка англійської

Учителем года Global Teacher Prize Ukraine 2019 стала преподавательница английского
6.10.2019

Переможницею конкурсу Global Teacher Prize Ukraine 2019 стала Наталія Кидалова з м. Мелітополь Запорізької області. Вона вже 23 роки працює викладачем англійської, а також української мови та літератури в спеціалізованій школі №23 м. Мелітополя. Почитати докладне інтерв’ю із переможницею, а також про те, за що вона отримала звання вчителя року, можна тут.

Наталія отримає приз у вигляді 250 тисяч гривень, один рік безкоштовного навчання від Освіторії, а також поїздку до Дубаю на Global Education Skills Forum 2020.

Grade Education Centre не залишився осторонь від таких глобальних подій у світі освіти: ми виступали у якості спонсорів і також роздали свої призи.

Global Teacher Prize Ukraine 2019

По-перше, усі, хто увійшов до топ-10 премії Global Teacher Prize Ukraine 2019, отримали сертифікат на безкоштовне складання іспиту в Grade.

По-друге, Маріанна Климчук, викладачка музичного мистецтва та англійської мови у НВК села Долішній Шепіт (Чернівецька область), отримала сертифікат на безкоштовне проходження курсу CELTA Online. Вона була серед 50 найкращих викладачів у 2019 році.

По-третє, приз у вигляді трьох семестрів навчання на курсах англійської мови одержав Олександр Думишинець, вчитель інформатики з київської школи №129 із поглибленим вивченням англійської. Він також входив до 50 кращих вчителів 2019-го.

Вітаємо переможців і призерів Global Teacher Prize Ukraine 2019! Зичимо всім учасникам конкурсу великих досягнень та натхнення. Також вітаємо вчителів зі святом та дякуємо за те, що вони роблять цей світ кращим та цікавішим!