Teaching Beyond: From Techniques to Efficacy! Як пройшла велика offline конференція Grade

Teaching Beyond: From Techniques to Efficacy! Як пройшла велика offline конференція Grade
16.11.2023

Для Grade Education Centre листопад 2023-го був дуже насиченим: ми відкрили новий зимовий набір на курси, відсвяткували 15-річчя компанії, а ще провели масштабну офлайн-конференцію для викладачів англійської мови вперше з моменту повномасштабного вторгнення росії в Україну.

Конференція 'Teaching Beyond: From Techniques to Efficacy' пройшла 12 листопада в Peremoga Space в самому центрі Києва. До неї приєдналися 90 викладачів з різних куточків України.

Того дня в одному місці зібралась комʼюніті активних професіоналів, які дізнались нове про викладання, поспілкувались наживо, отримали подарунки та яскраві емоції. Чим ще запамʼяталась подія?

Воркшопи та подарунки: якою була конференція

Програма ‘Teaching Beyond: From Techniques to Efficacy’ складалася із виступів трьох досвідчених викладачів Grade.

  • Лідія Сімак, Young Learners Academic Director, CELTA/CELT-P/S-тренерка, розповідала про важливість контексту на уроках англійської.

Її лекція 'Context is King: Optimizing Language Presentation in Teaching System' охопила аспекти оцінки контекстів, які пропонують підручники для вивчення матеріалів, алгоритми для створення власних контекстів та правильну роботу з ними.

Більше подій Grade Education Centre

Тут
  • Андрій Пігарєв, автор курсів Grade University, Director of Teacher Training, викладач підготовчих курсів до міжнародних іспитів, провів воркшоп ‘Asking Smart‘.

Він розповів все про запитання на уроках англійської: які типи бувають, як їх ставити та до чого вони повинні спонукати студентів. Також Андрій, як й інші спікери, поспілкувався з аудиторією та дав можливість виконати невеликі завдання в імпровізованих командах.

Воркшопи та подарунки: якою була offline конференція Grade

  • Олена Лисиця, сертифікована викладачка Grade, CELTA-тренерка, говорила про викладання для дітей з темою ‘Small Children. Big Questions’.

Трапляється, що підлітки досягають високих рівнів англійської, проте особливості їхнього мислення ще не підходять до програм цих рівнів. Тому Олена розповідала, як розвивати критичне мислення у молодших студентів та які стратегії для цього існують.

Відгуки викладачів: чим запамʼяталась подія

Окрім головної частини, Grade влаштував емоційний Fun time, де всі учасники спілкувалися, фотографувалися та отримували подарунки.

Мені сподобалось, що можна було побачити знайомих колег і поспілкуватися наживо. Знаючи спікерів особисто, я вже наперед була переконана, що вони приготують якісний контент.

На конференції я дізналась трішки нового для себе і пригадала певні моменти. Загалом це дуже надихає ставати кращим і робити свої уроки цікавішими та ефективнішими.

Вікторія Перванюк, викладачка Grade

Крім того, Grade Education Centre розіграв 3 стипендії по 3 000 грн для навчання на будь-якому курсі вивчення англійської або підвищення кваліфікації викладачів у нашому центрі.

Відгуки викладачів: чим запам'яталася конференція Grade

А ще серед тих учасників, які були активними в Instagram та публікували свої світлини під час події, ми розіграли пʼять курсів для навчання на платформі Grade University.

Я дуже рада, що відвідала конференцію. Це справді було пізнавально, з безліччю інноваційних ідей для викладання і презентацій, які зробили досвідчені та натхненні спікери.

Руслана Костюк, викладачка Grade

Відгуки викладачів: чим запам'яталася конференція Grade

Наприкінці події музичний гурт Grade підготував невеликий виступ для всіх учасників.

Так Grade Education Centre відсвяткував свої 15 років роботи над розвитком освітньої сфери в Україні. Ми переконані, що навіть у найважчі часи люди, обʼєднані цінностями та метою, здатні рухатися далі та розвивати країну на краще.

Дякуємо вам за довіру і побачимось на нових заходах. Stay tuned!

Відгуки викладачів: чим запам'яталася конференція Grade