«НЕметодична конференція» від Grade Education Centre: вихід за межі шаблонів в освіті!

НЕметодична конференція от Grade Education centre_ выход за пределы шаблонов в образовании!
18.09.2024

Вже 10 листопада ми запрошуємо вас на офлайн подію в Києві, яка зламає всі стереотипи про професійний розвиток викладачів та надихне кожного на нові звершення!

«НЕметодична конференція» для викладачів — більше, ніж просто освітній захід.

Це простір, де ви зможете залишити повсякденність позаду, бути самими собою і відкривати нові горизонти.

Наша конференція створена, щоб допомогти вчителям розвиватися, надихатися та знайти свіжі ідеї для своєї професійної діяльності.

Це місце, де кожен учасник відчує підтримку однодумців та отримає інструменти для особистісного і професійного зростання.

А ще, «НЕметодична конференція» — це перший захід для викладачів усіх іноземних мов! 

Зареєструватись на конференцію

Зараз

Що ми підготували для вас?

«НЕметодична конференція» стане актуальною не лише для викладачів, а й для методистів, управлінців в освітніх закладах та персоналу, що так чи інакше залучений до навчального процесу.

Спікери заходу зосередяться на практичних інструментах та в першу чергу — особистісному розвитку кожного професіонала.

Grade Education Centre організує простір, де викладачі можуть знайти нові ідеї не тільки для своєї методичної діяльності, а й для розвитку себе як особистостей.

На заході кожного та кожну чекатимуть спільні сесії для всіх учасників, а також паралельні воркшопи де учасник зможе обрати ті теми, які його найбільше цікавлять. 

Тож обирайте, яку сесію відвідати, щоб отримати максимум користі! Ми підготували для вас теми, які точно не залишать байдужими:

  • особистісний розвиток,
  • психологічна стійкість,
  • управління стресом,
  • запуск власного освітнього бізнесу,
  • домедична допомога.

На конференції виступатимуть новатори з різних сфер, які готові поділитися своїм унікальним досвідом!

  • Ольга Шурова, засновниця Musique de langue, допоможе вам зрозуміти, як відкрити власну мовну школу і знайти своє справжнє покликання.
  • Марина Орап, психологиня-консультантка, поділиться новими підходами до пошуку внутрішньої рівноваги в часи викликів.
  • Катерина Кравченко, операційна директорка TalkEn.Cloud, розповість, як побудувати системний освітній бізнес на основі свого досвіду.
  • Артур Пройдаков, переможець Global Teacher Prize Ukraine, розкриє, як вчитель може залишатися лідером та інноватором у сучасній освіті.
  • Катерина Бандуровська, HR-директорка COMFY, на воркшопі поділиться, як підготуватися до непередбачуваних змін і створити свою власну «тривожну валізку» для ринку праці, яка міститиме резюме, нетворкінг, особистий бренд і сертифікації.
  • Олена Лисиця, CELTA Trainer, проведе воркшоп «Jazzing up your Classroom Learning!», де ви навчитеся використовувати jazz chants для активного навчання з елементами драми, імпровізації та веселощів, щоб зробити уроки яскравими та цікавими.
  • Лідія Сімак, Academic Director та CELTA Trainer, на воркшопі «I’m NOT afraid to teach pronunciation» допоможе вам подолати страх викладання вимови та перетворити її на найцікавішу частину уроку, мотивуючи учнів і додаючи драйву в навчання на всіх рівнях.
  • Наталія Бойко та Олександр Диба, інструктори з першої допомоги, на тренінгу «Stop the bleed» навчать вас діяти в критичних ситуаціях, контролювати кровотечі та розвінчати міфи про першу допомогу.

Початок конференції о 9:30, а фінальний акорд з шампанським, музикою і розіграшем подарунків пролунає о 18:00.

Встигніть придбати квитки до 20 жовтня за спеціальною ціною — 3299 грн!

Після цього, з 21 жовтня, ціна виросте до 4199 грн.

Після реєстрації ви отримаєте підтвердження на електронну пошту. А також напередодні конференції ми надішлемо листи-нагадування з усіма важливими деталями.

Команда Grade подбала про безпеку, тож на локації є укриття й у випадку тривоги ми перервемо подію, щоб всі могли спуститись до сховища.

А на завершення ми готуємо сюрприз — вечірку та приємні презенти!

Поспішайте, адже ціна зросте вже найближчим часом! 

Тож неодмінно зберігайте в календарі: 10 листопада, Київ, конференц-хол ДЕПО на вулиці Антоновича, 50.

Цей день ми присвятимо вашому професійному та особистісному розвитку!