В освітньому центрі Grade стартує навчання на курсах підвищення кваліфікації для викладачів англійської

teacher training courses
11.04.2022

У квітні цього року освітній центр Grade відновлює навчання на курсах підвищення кваліфікації для викладачів англійської CELTA part-time, який стартував на початку лютого. Наші тренери та учасники курсу вже не можуть дочекатися зустрічі на заняттях, про розклад яких буде повідомлено додатково. Втім, це не єдиний курс, який вдалося відновити в умовах війни. Нагадаємо, що ще на початку березня відновили свою роботу наші курси з підготовки викладачів до складання іспитів TKT та DELTA Module 1.

Увесь цей час наша команда не покладає рук та готує для українських вчителів нові можливості для розвитку. Ми склали новий розклад вебінарів та воркшопів, які ви можете відвідати онлайн у найближчий час. Розклад онлайн-подій постійно оновлюється  на нашому сайті

Підготовка до ТКТ

Ще однією приємністю для нас є запуск одразу двох курсів підготовки до іспитів TKT: YL та TKT Module 1. Ми отримали найбільше заявок від вчителів саме на ці курси, тому раді повідомити, що вони стартують майже одночасно:

Після закінчення курсу підготовки кожен учасник отримує сертифікат від Grade Education Centre, оформлений згідно з усіма вимогами МОН України. Нагадаємо, що курси підготовки до TKT у нашому освітньому центрі є частиною програми Grade Teacher, та зараховуються як години обов’язкової фахової підготовки згідно листа МОН. У кожному курсі підготовки 10 онлайн-занять по 90 хвилин, а також тренування виконання завдань у форматі іспиту TKT. Втім найбільшою перевагою курсу є можливість обговорення тих чи інших питань з колегами та отримання фідбеку від досвідчених тренерів. Курси підготовки до TKT найкраще підходять для викладачів англійської, які вже працюють або лише починають працювати за комунікативною методикою та хочуть отримати структуровані теоретичні знання про цю методику.

Новий курс підготовки до CELTA

Get-to-know CELTA – абсолютно новий курс, який ми розробили спеціально для тих, хто вагається або не знає з чого розпочати підготовку до отримання найпопулярнішої викладацької кваліфікації у світі. Курс має формат підписки та надається усім викладачам безкоштовно.  У курсі ми зібрали найактуальнішу інформацію та ресурси, які часто шукають потенційні CELTA-кандидати, та розробили серію корисних уроків. Цей курс для всіх, хто тільки цікавиться або планує отримати міжнародну кваліфікацію для викладачів англійської мови в майбутньому. Також він буде корисним для кандидатів, які вже зареєструвалися на CELTA і готуються до навчання. Детальніше розповідає одна із авторів курсу – Юлія Чорна – спеціаліст з маркетингу Grade Teacher Training:

Курс допоможе вам:

  • детальніше познайомитися з форматом CELTA;
  • підготуватися до співбесіди з тренерами курсу;
  • отримати ресурси для підготовки;
  • дізнатися секрети успішного проходження курсу з перших вуст;
  • розібратися з важливими організаційними питаннями.

Ми розробили Get-to-know CELTA спеціально, щоб ви могли підготуватись до наших літніх курсів CELTA.

Реєстрація

CELTA full-time

Одразу 3 курси CELTA full-time стартують цього літа. І ми спеціально для вас продовжили early bird fee до 30 квітня 2022 року. Тож реєструйтеся, виконуйте завдання та готуйтеся до співбесіди!

З нами ви легко можете пройти всі необхідні процедури для реєстрації, засвоїти сам курс та отримати сертифікат безпосередньо у нас. А ще ціна на курс CELTA в нашому центрі – найнижча в Європі, а всі необхідні навчальні матеріали забезпечуються безкоштовно.

CELTA full-time Online 

30 травня – 24 червня

CELTA full-time Online

27 червня – 22 липня

CELTA full-time Online

25 липня – 20 серпня

Детальніше про всі наші актуальні програми та курси, наших тренерів, розклад та вартість  – на сторінці Grade Teacher Training.

З нетерпінням чекаємо на вас, і обіцяємо, що сюрпризи на цьому не закінчуються. Зовсім скоро будуть дуже круті новини для всіх колег! 

Слава Україні!