Нові можливості для розвитку викладачів англійської: Grade став партнером TESOL-Ukraine

grade-stal-partnerom-tesol-ukraine
25.06.2024

20 червня Grade Education Centre підписав Угоду про партнерство з TESOL-Ukraine — найбільшою організацією в Україні, яка обʼєднує викладачів англійської мови та сприяє вдосконаленню їхніх навичок!

Ця співпраця створить нові можливості для професійного розвитку вчителів англійської, аби міжнародні стандарти викладання мови були звичними всюди в Україні.

Угоду підписали директорка нашого освітнього центру Марина Гордієнко та віцепрезидентка Асоціації TESOL-Ukraine Марина Цегельська.

Разом із TESOL-Ukraine ми будемо:

  • проводити освітні заходи: конференції, семінари, конкурси та тренінги,
  • обмінюватись інформацією, досвідом та кращими практиками,
  • поширювати нові ідеї та методи викладання англійської,
  • створювати можливості для професійного розвитку вчителів,
  • популяризувати високі стандарти викладання мови.

Які переваги такої співпраці та чому вона для нас важлива?

Такі партнерські угоди є важливими для нас, адже вони розширюють мережу співпраці, допомагають впровадити передові методи викладання та підвищити рівень освітніх послуг.

Співпраця з професійними спільнотами та асоціаціями викладачів, такими як TESOL-Ukraine, дозволяють нам краще розуміти потреби та очікування викладачів та сприяють їхньому професійному розвитку.

До того ж партнерство зміцнює нашу репутацію як надійного та інноваційного освітнього центру, підвищує впізнаваність бренду через спільні інформаційні кампанії. В результаті, ми можемо створювати інноваційні освітні програми, що відповідають вимогам сучасності, та робити вагомий внесок у розвиток галузі освіти в Україні.

Юлія Чорна, Product Manager Grade University

Grade Education Centre щасливий створювати нові можливості для вчителів та розвивати якісне викладання англійської мови в Україні!