Як ми навчаємо дітей англійської? Grade запрошує батьків на онлайн-зустріч з викладачами!

kak-my-obuchaem-anglijskomu-detej-grade
1.08.2024

Наближається новий навчальний рік — а це чудова можливість для дітей розпочати або продовжити вивчення англійської мови.

Онлайн-зустріч з батьками

Дізнайтесь, як відбувається навчання у Grade, та познайомтесь з викладачами

Реєстрація

Втім, як обрати найкращу мовну школу, яка відповідатиме всім вашим очікуванням? Як взагалі має вчитись дитина і на що варто звернути увагу? А яке ж навчання пропонує Grade Education Centre?

Для того, щоб відповісти на ці та інші важливі запитання, ми запрошуємо вас на онлайн-зустріч, яка відбудеться 17 серпня о 11:00. Ви детально дізнаєтеся про наш підхід до освітнього процесу, методики та цінності, які ми вкладаємо в кожне заняття, а також які вікові особливості ми завжди враховуємо, коли працюємо з дітьми!

На онлайн-зустрічі з викладачами нашого освітнього центру ви отримаєте можливість зануритись в процес навчання наших юних учнів — дітей та підлітків від 6 до 17 років.

Зокрема, наші спікери — Лідія Сімак, Вікторія Перванюк, Олександра Литвиненко, Альона Українська та Ольга Терещенко, розкажуть:

  • як проходять уроки та які методики використовують наші викладачі,
  • як батьки отримують зворотний звʼязок про результати дитини,
  • як ми оцінюємо та перевіряємо рівень володіння англійською,
  • як слід відстежувати прогрес дитини,
  • як розпочати навчання у Grade.

Зустріч розділена на сесії, де кожен зі спікерів розкриє власну тему. Між сесіями ви зможете трохи перепочити та налаштуватись на наступну розмову. Захід триватиме до 14:30, тож готуйте свої питання — часу вистачить на всіх! 

Готуєтесь до нового навчального року і шукаєте, де ваша дитина зможе здобувати якісну освіту? Реєструйтесь за посиланням!

До зустрічі вже зовсім скоро!