Teachspiration! Запрошуємо на онлайн-конференцію Grade Teacher Talks 2024

Teachspiration! Запрошуємо на онлайн-конференцію Grade Teacher Talks 2024
3.07.2024

Ви чекали? Адже ми дуже чекали, щоб нарешті анонсувати велику онлайн-конференцію для викладачів англійської мови Grade Teacher Talks: Teachspiration 2024!

Реєструйтесь на подію, аби вже в серпні, перед самим початком нового навчального року надихнутися та почати його з ентузіазмом!

Teachspiration для активних і сучасних викладачів!

Реєстрація

Деталі майбутнього івенту

Grade Teacher Talks відбудеться 22 серпня! Кілька фактів про конференцію:

  • триватиме з 13:00 до 17:40;
  • онлайн-формат;
  • участь безоплатна;
  • 6 досвічених спікерів;
  • відеозапис учасники отримають на email,
  • кожен отримає сертифікат учасника!

Цього року команда Grade вирішила сфокусуватися на inspiration, а саме на питанні — звідки брати натхнення викладачеві, які нові перевірені підходи спробувати та як зрештою професійно рости.

Отож, зробіть лише кілька кліків, аби зареєструватися на подію за посиланням та отримати неймовірний заряд на новий навчальний рік!

Хто виступатиме на конференції?

Тепер розкриємо завісу і детально познайомимось з досвідченими спікерами та темами, що розкриють на Grade Teacher Talks: Teachspiration у 2024 році!

13:10 — 13:55 Yulia Chorna: Teachers don’t need to be motivated!

Одразу після відкриття конференції про мотивацію розповідатиме сертифікована викладачка, продакт-менеджерка Grade University Юлія Чорна.

Юлія зосередиться на дослідженні того, як школи можуть підтримувати мотивацію своїх колег та що для цього потрібно.

А ще розповість про програми, які вже існують в нашому центрі та можуть підійти викладачам з різних форматів освітніх закладів.

14:00 — 15:00 Anna Oleksiuk: Clarification of difficult concepts and memorising techniques

Наступною про техніки для запамʼятовування слів розповідатиме сертифікована CELTA викладачка Анна Олексюк.

Спираючись на наукові дослідження та власний досвід експертка розповість про фактори, які роблять лексику складною. І звісно ж запропонує техніки, аби студенти запамʼятовували слова назавжди.

15:00 — 16:00 Yuliia Pronina: Bringing CLIL to YL classroom. Are you ready?

Юлія Проніна, яка спеціалізується на викладанні англійської для young learners, розповідатиме про методику CLIL Content and Language Integrated Learning в класі з учнями молодшого віку.

Оскільки викладачеві потрібно шукати динамічні та інтерактивні підходи для такої вікової групи, Юлія сфокусується на CLIL.

Вона не лише розповість, що це за методика, а й поділиться інформацією про те, яких компетенцій потребує цей підхід, які його принципи, переваги та як спираючись на нього будувати урок!

16:00 — 17:30 Yuliia Makovii, Bohdan Orel, Maryam Kiazymova

Teaching with a twist: Make a coursebook lesson an exciting journey

Троє завзятих викладачів — Юлія Маковій, Богдан Орел та Мар’ям Кязімова — ділитимуться способами, як оживити та «приправити» типові вправи з підручників, щоб зацікавити студентів і побороти буденність.

Grade Teacher Talks: Teachspiration 2024: онлайн-конференція для викладачів

Крім того, ви дізнаєтесь, як додати власної особистості до активностей на заняттях, адже студентам завжди цікаво бачити за викладачем його «я».

Тож ми в Grade завзято створюємо нові можливості для викладачів, які хочуть ставати кращими, і ця конференція — чергова з них!

Приходьте на Grade Teacher Talks: Teachspiration 2024, аби поспілкуватися з колегами, знайти однодумців та відчути готовність до нового насиченого та продуктивного року.

А також слідкуйте за анонсами, аби не пропустити ще більше грандіозних подій, які ми для вас готуємо 😉

Побачимось вже у серпні!