Онлайн-воркшоп для викладачів: як працювати з учнями з ADHD, ASD та SEN?

Онлайн-воркшоп для преподавателей_ как работать с учениками с ADHD, ASD и SEN
9.09.2024

Осінь — найкраща пора для оновлення знань та професійного зростання!

Коли навчальний рік уже в розпалі, саме час подбати про розвиток власних навичок.

26 вересня 2024 року відбудеться воркшоп на тему: «ADHD, ASD, SEN. But WDTM?» — поговоримо про те, що стоїть за цими абревіатурами, і як викладачі можуть допомогти учням в інклюзивних класах, разом із Claudia Molnar.

Claudia Molnar, доктор філософії з прикладної лінгвістики, магістр (TESOL), сертифікований викладач CELTA, DELTA та PGCE, директор з питань освіти у видавництві MM Publications у Центральній Європі та викладач-тренер.

Експертка з понад 26-річним досвідом у сфері викладання англійської мови детально розповість про підходи до підтримки учнів із різними навчальними потребами.

Claudia допоможе розібратися, як збалансувати вимоги програми та індивідуальні особливості учнів, щоб кожен мав можливість ефективно навчатись.

Цей воркшоп — ідеальна нагода для викладачів отримати практичні поради та стратегії для інклюзивного навчання, які можна одразу впроваджувати в класі.

Адже багато труднощів залишаються непоміченими або недіагностованими, що робить роль учителя ще відповідальнішою.

Вартість участі — 449 грн. Кількість місць обмежена, 100 учасників а посилання на приєднання буде доступне одразу після реєстрації!

Після завершення події всі учасники отримають сертифікати, а також доступ до відеозапису, щоб ви могли повертатися до матеріалів воркшопу в будь-який час.

Приєднуйтесь та навчайте комфортно та без страхів!