Цінний досвід перевірки знань — команда Grade провела пробні іспити в Івано-Франківську

probnye-ekzameny-v-ivano-frankovske-grade
13.06.2024

З початку повномасштабного вторгнення з міркувань безпеки в Україні призупинили проведення Кембриджських іспитів.

Однак, Grade Education Centre, як найбільший в Україні ліцензований екзаменаційний центр Cambridge Assessment English, має велику кількість партнерів — шкіл та освітніх центрів, які готують дітей та підлітків до складання таких екзаменів.

Тому ми приїжджаємо в такі підготовчі центри та проводимо пробні іспити. Для дітей це стає можливістю потренуватись проходити тестування в справжніх умовах та підбити підсумки навчального року.

Відтак, 8 червня наша команда відвідала школу англійської мови для дітей Sunrise English School в Івано-Франківську.

команда Grade провела пробні іспити

Кембриджські іспити у форматі пробного тестування у Sunrise English School цьогоріч склало 120 учнів віком від 8 до 16 років. Для когось такий досвід був вперше, а хтось перевіряє свої знання вже декілька років поспіль.

Команда Grade використовує матеріали реальних іспитів, а також повністю відтворює формат та процедуру справжнього тестування. Роботи та speaking перевіряють викладачі та екзаменатори нашого центру.

В результаті ми надаємо таблицю результатів та сертифікати від Grade, які показують кількість балів кандидата та підтверджують його рівень володіння мовою.

Для нас вже стало доброю традицією щорічно відвідувати школу Sunrise в Івано-Франківську та проводити для їхніх учнів іспити. Моментами це навіть повертає в часи до повномасштабного вторгнення та нагадує справжнє, а не пробне тестування.

Нам було надзвичайно приємно працювати із дітками цієї школи. Помітно, що вони готові до іспитів, розуміються на процедурі та структурі екзамену, а також вивчають англійську системно та з класним сучасним підходом.

Анастасія Полушина, Chief Marketing Officer

А якщо у вас є питання щодо проведення пробних Кембриджських іспитів, пишіть на електронну пошту esol@grade.ua

Раді допомогти дітлахам здобути цінний досвід складання важливого Кембриджського іспиту в реальних умовах. Бажаємо їм натхнення та нових перемог у вивченні англійської мови!