Запрошуємо взяти участь у марафоні для вчителів англійської в Instagram

marathon
19.04.2022

Вже втретє Grade Teacher Training Centre проводить марафон для викладачів англійської мови. Цього разу марафон відбуватиметься 5 днів поспіль на нашій сторінці в Instagram з 25 до 29 квітня включно. Участь у марафоні безкоштовна.

Ми організовували марафони для вчителів англійської вже двічі, і кожного разу отримували шквал позитивних відгуків від колег, які брали участь у події. Цей формат навчання порівняно новий, але дуже зручний. Кожного разу ми вдосконалюємо механіку марафону, а також намагаємося дати максимально корисні знання всім учасникам. Наші марафони тематичні, і цього разу ми будемо знайомити вчителів з азами курсу CELTA. Втім, навіть якщо ви не плануєте продовжувати навчання у нас, тренери підготували надзвичайно корисну інформацію та цікаві завдання для учасників марафону. Тож ви все одно візьмете для себе багато нового та зможете застосовувати на практиці все, чого навчитеся впродовж п'яти днів

Юлія Чорна, спеціаліст відділу маркетингу Grade

Тренери освітнього центру Grade — Лідія Сімак та Крістофер Різ — обрали теми, з якими у викладачів часто виникають проблеми, і не лише у тих, хто приходить на CELTA.

Починаючи з понеділка, 25 квітня, ми будемо щодня говорити про хороші та погані інструкції, про те, як перевірити, що учні дійсно розуміють вас, як максимізувати залученість студентів на заняттях, скільки часу на уроці говорить учень, а скільки викладач, про навчання систем та навичок мови, керування класом, про фонологію тощо.
Щодня вчителі вивчатимуть дві нові теми разом з одним із тренерів марафону, виконуватимуть домашні завдання, отримуватимуть слова-коди, з яких потрібно буде скласти фразу. За умови виконання усіх завдань вчителі також отримають сертифікат учасника наприкінці марафону.

Усі учасники марафону, які складуть фразу з 4 слів та отримають сертифікати, візьмуть участь у розіграші та отримають шанс виграти цінні призи. Серед них ми розіграємо 5 квитків на наш онлайн-воркшоп від Лідії Сімак “Teaching Writing Skills Online”, який відбудеться 25 травня.

До кінця марафону викладачі отримають набір практичних прийомів та інструментів для викладання англійської мови, а також добре знатимуть ключові поняття курсу CELTA!

Марафон відбуватиметься на нашій сторінці в Instagram @english.grade.

Програма марафону

День 1
Instructions and ICQs
TTT vs STT

День 2
Teaching language vs teaching skills
Anticipated problems for classroom management

День 3
Grammar — conveying meaning
Connected speech

День 4
CCQs for vocabulary
Communicative tasks

День 5
Розіграш призів

Як взяти участь у марафоні:

  1. Підпишіться на нашу сторінку в Instagram;
  2. Поділіться постом анонсу;
  3. Позначте @english.grade і напишіть «I’m in»;
  4. Після цього ми додамо вас до наших близьких друзів, і ви зможете побачити сторіс із завданнями.

Бажаємо успіху!

Чекаємо на нашому марафоні!

Долучайтесь!