5 додатків для вивчення англійської граматики й не тільки

5 приложений для изучения английской грамматики и не только
30.01.2023

Головне правило при вивченні англійської — регулярна практика. Добре, якщо ви відвідуєте курси чи займаєтеся з викладачем індивідуально, проте можна практикуватися й поза основними уроками.

Пропонуємо вам добірку мобільних програм для вивчення мови, які можна завантажити на телефон і використовувати за будь-якої зручної нагоди. 

Як вчити англійські слова, щоб дійсно їх запам’ятати?

Дізнатися

Speedy English Grammar

За допомогою такого додатка ви зможете покращити свої знання з граматики, збільшити словниковий запас і розвинути навички сприйняття мови на слух. У Speedy English Grammar зібрано більш як 300 уроків, граматичні вправи й інтерактивні практичні ігри для початківців та студентів з середнім рівнем володіння англійською.

Ви можете вивчити неправильні дієслова, різні види запитань, особливості вживання прикметників, прийменників й інших частин мови, а також правила побудови слів за допомогою суфіксів.

У додатку є тести, щоб перевірити ваші мовні навички на кожному рівні — A1, A2 та B1. До речі, за словами розробників, Speedy English Grammar можна використовувати для додаткової підготовки до міжнародних іспитів.

Завантажити мобільну програму можна на Android й iOS.

Hello English: Learn English

Цей додаток став вибором Google у 2016 році. Тут ви знайдете 475 інтерактивних уроків з розмовною англійською мовою, граматикою та лексикою. Всі уроки доступні також в режимі офлайн.

Коли ви робите помилку, не просто бачите сповіщення про це, а й правильний варіант з поясненням, що допомагає ефективно і свідомо вчити граматику.

Доступно для завантаження на Android та iOS.

Комплексне вивчення всіх аспектів англійської мови

Говоріння, письмо, читання, аудіювання, лексика, граматика та вимова

На курс!

English Grammar Practice

Якщо ваша мета полягає в тому, щоб покращити свої знання з граматики, то English Grammar Practice однозначно у цьому допоможе. Також за допомогою програми ви підтягнете writing і speaking.

Цей додаток складається з блоків, присвячених одній граматичній темі та тесту за результатами його проходження. EGP має сучасний та зручний інтерфейс.

Скористатися додатком можуть власники Android й iOS.

English Grammar Book

English Grammar Book — програма для вивчення англійської граматики, котра охоплює 138 популярних граматичних тем із простими поясненнями, прикладами й інтерактивними тестами.

Є два способи використання цього ресурсу:

  • вчити граматику за рівнем,
  • вчити граматику за граматичними темами.

English Grammar Book підійде студентам з будь-яким рівнем володіння англійської мови. Завантажити легко як на Android, так і на iOS.

5 приложений для изучения английской грамматики и не только

Babbel

Babbel — додаток для вивчення мов, створений у 2008 році. З його допомогою можна навчатись з початкового рівня.

Кожен курс починається з вивчення базової лексики, далі йде тренування на вимову та написання, згодом додається граматика та розмовна практика на прикладах діалогів, записаних з носіями мови. Додаток розрахований на постійний повтор вивченого матеріалу.

Завантажити на Android та iOS.

Конструкція have got в англійській та її особливості

За деталями

Удосконалюючи граматику англійської мови, ви також покращуєте й інші навички, зокрема письмо та мовлення. Тож рекомендуємо використовувати свій телефон не лише для гортання стрічки новин у соцмережах, а й для здобуття нових знань.

Лише 15-20 хвилин занять англійською на день таким способом — і вже з часом ви відчуєте результат.