Навчаємо нових викладачів на курсі Grade Pre-CELTA

Обучаем новых преподавателей на курсе Grade Pre-CELTA
3.08.2023

Викладач як ніхто інший знає наскільки важлива освіта, розвиток та вдосконалення своїх навичок. І, як не дивно, людина без потягу до знань не зможе прищепити його іншим! У Grade Education Centre цінують не лише професіоналізм, а й бажання стати кращим, тож всі наші викладачі постійно отримують цікаві можливості для навчання! 

Отже, в нашому центрі нововведення — всі нові викладачі отримують навчання на курсі Grade Pre-CELTA! Таким чином викладачі-початківці, а також ті, що ще не здобули міжнародні сертифікати та прагнуть підвищити свій професіоналізм отримують базу для:

  • проведення уроків різного типу,
  • презентацій та відпрацювання нової граматики та лексики,
  • розвитку усіх мовних навичок,
  • організації роботи з групою,
  • основних засад комунікативної методики навчання.

Деталі курсу

Тривалість навчання всього 15 годин, однак наповнення відповідає програмі 3-х модулів ТКТ. Навчання не передбачає екзаменаційної частини, а практичне відпрацювання відбувається згодом, за участі ментора. Адже кожен викладач в Grade отримує наставника, аби простіше та швидше опанувати та зрозуміти всі процеси роботи!

Після навчання нові вчителі отримають краще розуміння стратегій успішних уроків граматики та лексики, читання, слухання, говоріння та письма.

Значна частина курсу спрямована на ознайомлення учасників з етапами уроків, що допомагає планувати діяльність, спираючись на засади комунікативної методики та стандарти Grade Education Centre.

Курс демонструє різноманітні інтерактивні завдання, що також знайомить вчителів із техніками адаптації підручників відповідно до рівнів викладання та потреб студентів.

Завдяки курсу комунікація між менторами та новими вчителями буде налагодженою, адже нові вчителі матимуть краще уявлення про принципи нашої роботи.

Це навчання не є заміною CELTA, а складає приблизно 20% від її програми. Новий викладач може сам у майбутньому визначитись коли та як розпочинати процес підготовки та складання CELTA.

Працевлаштування

Викладачі, які шукають роботу зі стабільним навантаженням та чітким графіком, точно можуть спробувати себе в Grade! Ми готові долучатись до навчання нових викладачів, надавати можливості для розвитку, зокрема, пропонуємо:

  • Professional Development Days — можливість раз на місяць розглянути конкретну тему у викладанні та детально розібратись з нею, поділитись досвідом та знайти розв'язання проблем, які виникали;
  • менторство — кожен новий викладач отримує наставника з переліку більш досвідчених колег та може звертатись до нього з будь-яких професійних питань;
  • можливість відвідувати професійні заходи від Grade безоплатно або зі знижкою.

До цього списку тепер додається і Grade Pre-CELTA Course!

Хочете приєднатись до команди професіоналів? Відправляйте резюме на пошту hr@grade.ua.

Які переваги роботи вчителем англійської поза фрилансом?

Дізнатись

Спікери

Просто зараз проходить другий потік курсу, де спікерами та тренерами стали Оксана Назарчук — викладачка з сертифікатами CELTA, CELTA YL, DELTA, TKT, та Валерія Сидоренко — викладачка з понад 9 роками досвіду, кваліфікацією CELTA та досвідом роботи в Китаї.

Валерія Сидоренко про досвід роботи у Китаї та курс CELTA, який допоміг розпочати карʼєру у Grade

Читати далі

Тренувати нових викладачів також будуть:

  • Олена Лисиця — викладачка, що отримала такі сертифікати, як CELTA, DELTA, IHCAM, IHCOLT, IHWO;
  • Олена Українська — досвідчена викладачка, що отримала сертифікати CELTA, IH CYLT;
  • Олена Бочкарьова — академічна директорка, володіє сертифікатами DELTA, CELTA;
  • Олеся Турчак — викладачка з кваліфікацією CELTA та сертифікатами TESOL Specialization Certificate: Teaching TOEFL Preparation, IH CYLT;
  • Руслана Костюк — досвідчена викладачка для дорослих, володіє кваліфікацією CELTA;
  • Ірина Чернівчан — помічниця академічного директора, кваліфікований викладач зі сертифікатами CELTA, DELTA, TKT, 120-Hour TESOL/TEFL Course.

Відгуки наших викладачів

Ми цінуємо щирий фідбек, а тому поцікавились у викладачів враженнями про навчання! Ось кілька коментарів, які нам вдалося отримати:

Відгуки про курс Grade-Pre CELTA

Тож ми щиро прагнемо допомогти новачкам відточувати власні навички та заохотити якомога більше людей займатись своєю освітою поза шкільною партою та університетською аудиторією!