TalkEn.Cloud запрошує освітян на безплатну подію: як долучитись?

TalkEn.Cloud приглашает педагогов на бесплатное событие_ как присоединиться_
23.08.2024

Платформа для розвитку мовних шкіл TalkEn.Cloud запрошує на онлайн-подію, де учасники зможуть обговорити популярні в освітніх колах питання та поділитись досвідом роботи з платформою.

Взяти участь в події запрошують всіх освітян. Захід відбудеться 28 серпня в форматі онлайн, участь безплатна. Спікерки платформи ділитимуться реальними кейсами зі свого досвіду та бізнесу.

Зацікавило? Реєструйтесь за посиланням, а ми тим часом розповімо деталі!

Що відбуватиметься на заході?

Учасники події TalkEn.Cloud зможуть прослухати лекції від клієнтів платформи та обговорити з ними актуальні питання щодо освітньої сфери. Партнери проєкту ділитимуться своїм досвідом та дадуть відповіді на релевантні питання учасників.

28 серпня о 18:00 онлайн-зустріч розпочнеться зі знайомства з представниками TalkEn.Cloud. Операційна директорка TalkEn.Cloud Катя Кравченко презентує підсумки другого року роботи платформи.

В першому блоці засновниця дитячого центру «Чомусик» Надія Горічок та засновниця студії англійської Brilliant Інна Шишко обговорять тему «Формати навчання: online vs offline». Вони розкажуть, зокрема, про шляхи розвитку та масштабування освітніх бізнесів, які працюють в цих форматах.

Під час наступного блоку «Індивідуальні заняття vs групи» виступлять спікерки Юлія Матушко та Оксана Вацеба. Вони обговорять бізнес-моделі обидвох видів занять.

Третій блок присвячений темі «Розвиток власного бренду vs франшиза». Його вестимуть засновниця школи англійської Younglish School Яна Захарчук та франчайзі мережі школи англійської Project 12 Даша Опришко. Спікерки розповідатимуть про досвід побудови бренду школи з нуля та бенефіти й ризики франчайзингу.

В останньому блоці «Репетитор-фрілансер vs вчитель в мовній школі» слово візьмуть Василина Гуль, вчителька англійської та авторка освітнього блогу для вчителів, та Оля Полюхович, викладачка мережі шкіл англійської Green Country та репетиторка. Вони обговорять навички, потрібні для успішного освітнього підприємця, а також переваги вчителя у школі.

Нагадаємо, TalkEn.Cloud — це онлайн-платформа, яка містить інтерактивні підручники, систему менеджменту навчального процесу та Академію розвитку мовних шкіл.

Крім того, компанія проводить різноманітні заходи для освітніх управлінців, навчає вчителів англійської, надає сертифікати про підвищення кваліфікації учасників освітніх заходів та проводить індивідуальні бізнес-консультації для освітніх закладів.

Приєднуйтесь на онлайн-захід за посиланням та розвивайте освітнє комьюніті!