Педагогів запрошують долучитися до Міжнародного уроку доброти

Педагогів запрошують долучитися до Міжнародного уроку доброти
3.10.2024

Вчителів запрошують взяти участь у V Міжнародному уроці доброти про гуманне й відповідальне ставлення до тварин. Організаторами заходу є фонд «Happy Paw».

Доєднатися до проведення заняття як в онлайн, так і в офлайн-форматі можна з 3 до 10 жовтня 2024 року.

Мета уроку: розповісти дітям про важливість гуманного ставлення до домашніх тваринок, підвищити їхню обізнаність про правила спілкування та догляд за котами та собаками.

Для проведення уроку організатори надають методичні матеріали. Більшість з них — інтерактивні, що допоможе зацікавити дітей у поданій інформації.

За посиланням ви можете завантажити:

  • теоретичний матеріал,
  • презентації,
  • онлайн-пазли,
  • ігри,
  • аудіоказки,
  • тематичні оповідання.

Для участі в заході варто пройти попередню реєстрацію. Зробити це можна за лінком до 10 жовтня 2024 року.

Через місяць після заняття кожна зі шкіл, що візьме участь, отримає сертифікат про проведення Міжнародного уроку доброти. Для цього потрібно:

  • зробити під час уроку фотографію або скриншот, що підтверджує його проведення. Якщо потрібно, обличчя дітей можна закрити;
  • до 14 жовтня надіслати фотографію на електронну пошту — bioetika@happypaw.ua;
  • у листі вказати назву навчального закладу, місто та кількість проведених уроків, яка повинна збігатися з кількістю фото.

Організатори наголошують: на фото має бути добре видно, що проходить саме «Урок доброти про гуманне та відповідальне ставлення» до собак та котів.

Також за умови проведення уроку в стінах школи, рекомендується на дошці написати дату, місто, навчальний заклад та тему уроку.

Найбільш активні учасники або школи, які вчасно заповнять реєстраційну форму та зроблять якісний фотозвіт матимуть можливість взяти участь у розіграші ігор від фонду та ТМ «Purina».

Організатори зазначають, що в умовах війни Міжнародний урок доброти може стати не тільки навчальним заходом, а й своєрідним антистресом, що обʼєднає школярів у єдиній площині добра.

Також викладачів запрошують на безплатний курс від МОН та Google, що має назву «Цифрові навички для освіти з Google: практична програма». Деталі ви можете дізнатися у нашому матеріалі.

Встигніть зареєструватися!