Стартувало Всеукраїнське опитування про актуальні проблеми в освіті

Стартувало Всеукраїнське опитування про актуальні проблеми в освіті
29.08.2024

Міністерство освіти і науки України запрошує усіх, хто причетний до процесу навчання доєднатися до Всеукраїнського опитування про актуальні проблеми в освіті.

Про це під час щорічної конференції для освітян «Серпнева-2024» оголосив міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров.

Ініціатива створена завдяки співпраці двох міністерств — освіти і науки та цифрової трансформації, за підтримки проєкту EU4DigitalUA.

Взяти участь в опитуванні можуть:

 

  • батьки дітей дошкільного віку,
  • школярі та їх батьки,
  • студенти та їх батьки,
  • небайдужі українці.

У ньому ви зможете висловити свою думку щодо якості освіти, технічного забезпечення та професіоналізму викладачів у закладі освіти. Тест має декілька сценаріїв, наприклад, «Дошкільна освіта», «Вища освіта», «Освіта для дорослих». Питання визначаються залежно від того, ким ви є та/або в закладі освіти якого рівня навчаєтесь.

Метою опитування є отримання думки українців про реальний стан сучасної освіти в країні та її покращення на основі реальної інформації.

У середньому проходження тесту займає 5-7 хвилин. Усі питання мають варіанти відповіді, окрім останнього. Воно є відкритим та дає можливість розповісти про те, що на вашу думку у сфері освіти потребує першочергового вирішення.

Опитування допоможе отримати якісну інформацію про те, що відбувається у сфері освіти, пріоритезувати наші дії та спланувати наступний рік роботи

Михайло Федоров

Пройти опитування можна за посиланням. Воно буде доступним до 10 вересня 2024 року.