Запрошуємо вчителів на конференцію 21 lessons for the 21st century

Приглашаем учителей на конференцию 21 lessons for the 21st century
8.08.2019

Якщо ви не просто викладаєте англійську, а безперервно самовдосконалюєтеся, шукаєте нових знань, вмінь, підходів та методик, то вам ні в якому разі не можна пропускати конференцію «21 lessons for the 21st century». Це – унікальна подія в українському світі навчання англійській.

У рамках конференції можна дізнатися та вивчити найостанніші напрацювання як від українських викладачів, так і від фахівців зі світовими іменами. Однією з ключових фігур конференції стане Едріан Андерхілл – автор книг із навчання вимові, а також радник щодо розробки нового словника англійської мови Macmillan English Dictionary.

Усього очікується приблизно 20 спікерів – фахівців із психології, менеджменту, викладання англійської. У рамках конференції – велика кількість докладів та воркшопів із різних викладацьких методк, менеджменту мовного навчання, психології, soft skills, міжособистісної комунікації, секретів ефективного навчання тощо.

Конференція «21 lessons for the 21st century» – чудовий привід обговорити нові книжки та підходи. На ній можна буде завести корисні знайомства, знайти роботу чи викладачів для своєї команди, дізнатися більше про можливості роботи за кордоном. Окрім того, учасників очікує розіграш цінних призів від Grade Education Centre та партнерів.

Конференція проходитиме 26 жовтня 2019, з 10:00 до 18:00 у Нивки-Хол (Київ, пр-т Перемоги, 84). Але реєструватися краще вже зараз: до 7 вересня діятиме ціна на ранню реєстрацію – 999 грн. Із 7 вересня й до 6 жовтня ціна за відвідування конференції піднімається до 1399 грн. Після 6 жовтня вхід на «21 lessons for the 21st century» коштуватиме вже 1699 грн.

Подробиці, оновлення та деталі можна побачити на сторінці конференції. А ще можна слідкувати за новинами на нашій сторінці для викладачів у Facebook.