У Grade доступний дистанційний курс CELTA online

celta online дистанционный курс
26.05.2019

Давно мрієте пройти курс CELTA, але ніяк не можете відірватися від роботи чи проживаєте не в Києві? Спеціально для вас Grade Education Center запускає новий курс CELTA online! Він обходиться в ту ж ціну, що і стандартна CELTA, але не вимагає від учасників постійного перебування в центрі.

Курс триває 14 тижнів (з 18 листопада 2019 до 23 лютого 2020), протягом яких учасники проходять інпути через спеціальну платформу Кембриджу, виконують свої завдання та раз на тиждень зустрічаються зі своїми тьюторами у віртуальній кімнаті для окремих інпутів та відповідей на питання.

Втім, зовсім без практики ця кваліфікація не може обійтися: практична частина приходиться на період із 27 січня до 9 лютого та потребує від учасників присутності в Києві, де вони повинні будуть провести 8 уроків (по 4 на тиждень). Без виконання цієї умови скласти CELTA й отримати сертифікат неможливо.

Як і раніше, у нас доступні також курс CELTA Part-time для тих, хто не хоче відриватися від роботи, але й хотів би проходити інпути в центрі (триває 3 місяці з 2 сесіями на тиждень), а також Full-time для тих, хто готовий повністю присвятити свій час процесу отримання кваліфікації – такий курс триває 4 тижні. Усі ці курси, подробиці та запис на них можна знайти на нашій сторінці CELTA.

Окрім того, нагадаємо, що для викладачів англійської дітям віку молодшої та середньої школи в нас є курси CELT-P і CELT-S відповідно.

До речі, цього року CELTA виповнюється 30 років! І на честь цього ми вирішили розіграти 30%-знижки на всі вищезгадані курси. Деталі конкурсу – на нашій сторінці в Facebook.