Українці у Великій Британії можуть вивчати англійську безоплатно: куди звертатись

Українці у Великій Британії можуть вивчати англійську безоплатно: куди звертатись
21.12.2023

Українцям, які перебувають у Великій Британії, пропонують безоплатно вивчати англійську мову. Про це повідомили на сайті британської благодійної організації World Jewish Relief. Долучитися до програми «STEP Ukraine» можуть ті, хто приїхав у країну через військову агресію росії.

«STEP Ukraine» — це 12-тижнева програма з вивчення англійської мови та працевлаштування для українців. Програма фінансується урядом Великої Британії та організована Британською Радою у партнерстві з World Jewish Relief.

Умови участі у «STEP Ukraine»:

  • бути повнолітнім,
  • перебувати в Британії на засадах програм «Homes for Ukraine Scheme», «Ukraine Family Scheme» або «Ukraine Extension Scheme».

Безоплатно опановувати англійську можуть безробітні громадяни України, а також ті, хто вже працевлаштувався у Великій Британії, але прагнуть перейти на кращу посаду чи змінити сферу діяльності.

Програма передбачає:

  • 10 тижнів інтенсивних 2,5-годинних щоденних онлайн-занять від Британської Ради. Уроки англійської мови відбуватимуться вранці, вдень та ввечері, тож дозволено обрати зручний час.
  • 12 тижнів підтримки у працевлаштуванні. Українцям допоможуть написати резюме, відгукнутись на вакансії та підготуватися до співбесіди.

Якщо ви зацікавлені, можете заповнити форму на сайті або зателефонувати за номером: 0800 319 6089 це безоплатно

Потрібно написати текст англійською?

Пропонуємо 10 кращих AI-генераторів для створення контенту або повсякденного спілкування!

Деталі

Нагадаємо, в Україні також спонукають громадян до вивчення англійської мови. Міністерство цифрової трансформації вже запустило програму Future Perfect, аби якнайбільше українців мали змогу покращити свою іноземну. В межах цього проєкту вже запрацював безоплатний застосунок Promova.

Паралельно з цим законодавці на шляху офіційного затвердження англійської як однієї з мов міжнародного спілкування в Україні. Тож, якщо законопроєкт буде ухвалено, іноземну мову почнуть вивчати у дитячому садочку, а представники низки професій підтверджуватимуть свій рівень перед працевлаштуванням.