DELTA Module 2 & 3 знову можна скласти в Україні

DELTA Module 2, 3 снова можно сдать в Украине!
6.10.2023

Вчителі знову можуть скласти DELTA Module 2 & 3 в Україні! Cambridge Assessment дав дозвіл на складання цих двох частин великої викладацької кваліфікації.

DELTADiploma in Teaching English to Speakers of Other Languages — це кваліфікаційний іспит для вчителів англійської мови, що бажають розвивати свої навички викладання та вдосконалюватись професійно.

DELTA є міжнародно визнаним іспитом, який надає право викладати англійську як іноземну мову.

Особливістю DELTA є те, що весь іспит складається з трьох окремих модулів.

  • DELTA Module 1: Understanding Language, Methodology, and Resources for Teaching — модуль, де викладачі вивчають теоретичні аспекти мови, методи навчання та ресурси для викладання.

Вони аналізують та критично оцінюють підходи до викладання та вивчають основи педагогічної теорії.

  • DELTA Module 2: Developing Professional Practice — у цьому модулі викладачі мають можливість практично застосовувати свої знання та навички в реальному навчальному середовищі.

Вони розробляють уроки, ведуть заняття та отримують конструктивний фідбек. Крім того, викладачі мають створити письмові роботи. Оцінюють їхні здобутки експерти з екзаменаційного центру та офіційний assessor з Кембриджу.

5 лайфхаків, що допоможуть скласти іспит DELTA Module 1

Читати далі
  • DELTA Module 3: Extending Practice and ELT Specialism — в цьому модулі викладачі проводять дослідження у галузі викладання англійської мови та розробляють педагогічні проєкти або інакшими словами — дипломні роботи.

Всі три модулі є дистанційними, тож викладач може проходити навчання у будь-якому куточку світу.

Після успішного проходження трьох модулів DELTA викладач отримує кваліфікаційний диплом, який визнається в усьому світі та додає ваги їхній професійній кар’єрі в галузі викладання англійської мови. DELTA вимагає від учасників серйозних знань та практичного досвіду викладання.

Ось, наприклад, що про складання DELTA говорить академічна директорка Grade Олена Бочкарьова, яка вже встигла завершити всі 3 модулі.

DELTA буде корисна тим кандидатам, хто планує працювати академічним менеджером, частиною обовʼязків якого є складання навчальних програм, розробка тестів, підбір навчальних матеріалів.

DELTA допомогла мені удосконалити викладання, навчитися більш свідомо реагувати на те, що відбувається під час заняття у групі. Крім того, я більше дізналася про різні підходи у викладанні мови та спробувала їх під час так званої експериментальної практики. Окрім цього, мені хотілося знову зануритися у навчальне середовище з однодумцями, де ми б могли ділитися досвідом.

В нашому центрі є курси підготовки та супроводу написання дипломної роботи на DELTA, окрім цього ми допомагаємо пройти всі процедури реєстрації та подання робіт в офіційний Кембриджський центр оцінювання.

Команда Grade Education Centre щиро радіє, що іспити потроху повертаються в наше життя, тож з нетерпінням чекаємо перших охочих складати іспит в Україні. Перші іспити плануються восени 2024 року, тож встигніть подати заявку!