Для українців відкрили можливість складати IELTS онлайн

ielts-online-otkrivaet-regystraczyyu-dlya-ukrayni
10.11.2022

Україна приєдналася до списку країн, мешканці яких можуть скласти IELTS Academic в онлайн-форматі.

Онлайн-тест має той самий контент і формат, що й IELTS, який складають у тестовому центрі, тому вам не потрібно ознайомлюватися з новим варіантом проведення іспиту або змінювати принцип підготовки до нього.

Питання з аудіювання, читання та письма приймаються, так само як і при IELTS на комп’ютерній версії. Усний тест проведе екзаменатор під час відеодзвінка.

6 додатків-помічників у підготовці до IELTS

Дізнатися!

Основні правила

  1. Потрібно мати комп'ютер або ноутбук та ще один гаджет з камерою, щоб пройти верифікаціяю перед початком іспиту із камерою та встановити на нього спеціальне програмне забезпечення. 
  2. Не можна використовувати навушники та нотатник для заміток.
  3. Людина фотографує себе під час реєстрації в день тестування, перед початком тестування, під час процедури перевірки. Це фото буде у бланку протоколу тестування.
  4. Під час іспиту за кандидатом спостерігає інвіджілятор.
  5. Якщо під час складання іспиту звучить повітряна тривога або вимкнули світло, можна домовлятися про іншу дату тестування.

Ознайомитись з результатом можна через 3-6 днів після тесту. Сертифікат буде доступний в електронному вигляді у кабінеті користувача. Паперові копії не надаються.

Запис на IELTS Academic Online вже відкритий за цим посиланням. Тестування проводитимуть щочетверга. Вартість іспиту складає 4750 гривень.

100 англійських слів для IELTS

Покажи екзаменатору глибину свого словникового запасу!

До списку

Нагадаємо, що з жовтня Grade Education Centre відновив проведення пробних іспитів IELTS.

Це допомагає ознайомитись із процедурою іспиту, оцінити власну швидкість виконання завдань, перевірити власну підготовку, виявити свої слабкі місця та проаналізувати помилки.

Для того, щоб потрапити на тестування, вам потрібно зареєструватися на сайті.