Приходьте навчатися англійській із другом і обидва отримайте знижку

Приходите учиться английскому с другом и получите скидку
2.12.2020

Піти навчатися англійській разом із другом – завжди гарна ідея з цілої низки причин: ви мотивуєте одне одного, є з ким практикуватися поза межами класу, обговорити навчання та навіть робити домашні завдання, якщо ви відвідуєте одну групу. Ми додаємо до цього списку ще одну причину: вчитися разом ще й вигідно!

Приходьте до нас вчитися на курси англійської для дорослих у зимовому семестрі, приводіть друга, який не навчався в нас в період з вересня по грудень 2020 – й обидва отримуйте знижку в 500 грн на навчання!

  • Нові студенти дістають знижку в 500 грн на перший семестр, якщо сплачують посеместрово, або 10% знижки та -500 грн, якщо сплачують одразу за весь курс.
  • Студенти, які в нас уже навчалися, отримують 10% знижки та ще -500 грн на перший семестр, якщо сплачують посеместрово. Або знижку 15% і ще -500 грн, якщо сплачують за весь курс одразу.

Але це ще не все. Чим більше друзів – тим більше знижка! За кожного друга, який в нас ще не навчався в період вересень-грудень 2020 року, ви отримуєте 500 грн знижки. Так, якщо ви приводите на курси двох друзів, то кожен з них отримує по 500 грн знижки, а ви – 1000 грн. А якщо трьох – то кожен з них дістане 500 грн знижки, а ви – 1500 грн.

Щоби отримати всі ці вигоди, під час розмови з менеджером просто зазначте, що прийшли навчатися з другом, і назвіть наш промокод: FRIENDSFOREVER.