Grade взяв участь у проєкті «Твоя кар’єрна перемога» для молоді

grade-prynyal-uchastye-v-proekte-tvoya-karernaya-pobeda
16.11.2022

Grade Education Centre приєднався до проєкту «Твоя кар’єрна перемога», який реалізував портал Happy Monday.

Він був спрямований на допомогу молодим людям, які тільки розпочинають свій професійний шлях, прагнуть змінити сферу діяльності або втратили роботу через повномасштабну війну в Україні та шукають нові можливості.

Досвідчені експерти з різних сфер маркетинг, IT, проєктний менеджмент, графічний дизайн і рекрутинг надали учасникам консультації, на яких вони обговорювали всі, хто їх цікавить моменти.

Очільниця відділу маркетингу в Grade Education Centre Анастасія Полушина провела кілька консультацій для тих, кого цікавить сфера маркетингу.

За її словами, учасники були дуже зацікавлені, ставили багато питань і справді потребували порад.

Учасники багато розповідали про свій досвід і проєкти, якими займалися на попередніх місцях роботи. Найбільше вони хотіли зрозуміти, куди їм рухатися далі. Ми розглядали різні професії в маркетингу, які можуть підійти молодим людям зважаючи на наявність у них певних навичок.

Анастасія Полушина

Також 19 людей пройшли або продовжують навчатися на спеціальному курсі Free Course, який періодично запускає Grade.

Навчання відбувається в рамках курсу підвищення кваліфікації викладачів англійської, сертифікації CELTA. Студенти повинні внести символічну плату 250-1000 грн залежно від рівня та графіка занять та депозит, який повертається наприкінці курсу, якщо вони не пропустили мінімально дозволену кількість занять.

Учасникам проєкту «Твоя кар'єрна перемога» наш центр надали унікальну можливість навчатися на Free Course лише за умови внесення депозиту.

Для них це стало чудовою нагодою освіжити свої знання англійської та підтягнути необхідні навички в процесі пошуку роботи або перед ним.

Проєкт «Твоя кар’єрна перемога» було реалізовано порталом Happy Monday ГО «Професіонали майбутнього» в рамках програми «Мріємо та діємо» за підтримки USAID. Агентства США з міжнародного розвитку

Практичні рекомендації та ресурси, що допоможуть покращити англійську

Дивитись список!