Навчаєте дітей та підлітків? Grade запрошує вчителів англійської на безплатний вебінар

Lysytsia_ 1200x630
4.06.2024

Grade Education Centre запрошує викладачів англійської на безплатний вебінар «Strategies for Success in Teaching Young Learners and Teens: Debunking Myths».

На заході спікерка Олена Лисиця та ведуча Юлія Чорна розкажуть про стратегії викладання іноземної мови дітям та підліткам, розвінчають поширені міфи про навчання цих вікових груп, а також представлять новий курс для вчителів «Teaching Teens: Extended».

Подія відбудеться 20 червня о 16:00 в форматі онлайн. Мова вебінару — українська.

Викладаєте тінеджерам та дітям? Реєструйтесь на вебінар

Тут

Як зареєструватись?

Для того, щоб взяти участь в заході, необхідно зареєструватись на нашому сайті. Посилання на онлайн-трансляцію зʼявиться у вашому особистому кабінеті.

Після закінчення вебінару на свою електронну пошту ви отримуєте відеозапис та сертифікат про відвідування події.

Максимальна кількість учасників — 1000 осіб.

Про що розповідатимуть на заході?

Спікери розглянуть поширені міфи щодо вивчення англійської дітьми та підлітками. Усі охочі зможуть взяти участь в інтерактивній дискусії, на якій разом критично оцінять кожне стереотипне твердження, а також отримують методологічне обґрунтування запропонованих висновків.

Також на заході спікери ознайомлять викладачів, які починають працювати з цими віковими групами із можливими шляхами професійного розвитку та способами вдосконалювати свої знання.

До того ж представлять «Teaching Teens: Extended» — новий курс про викладання англійської тінейджерам, який стане у пригоді як досвідченим вчителям, так і початківцям.

Приєднуйтесь та навчайте своїх тінейджерів комфортно та без страхів!