Запрошуємо на Grade Teacher Marathon 2.0.

Приглашаем на Grade Teacher Marathon 2.0.
2.11.2021

Цьогоріч Grade Education Centre святкує свій 13-й день народження! На честь цієї події ми вирішили запустити новий марафон для вчителів англійської – Grade Teacher Marathon 2.0. Birthday edition!

Упродовж 5 днів наші топові teacher trainers будуть ділитися з вами корисними підказками та власним багатим досвідом із навчання англійської дітей, тінейджерів та дорослих. Ми обрали теми, які дуже часто непокоять вчителів та викликають чимало питань. Наприкінці марафону ви дістанете неймовірний набір інструментів і практичних технік, які чудово працюють зі студентами будь-якого віку.

Щодня ви вивчатимете одну з тем з одним із вчителів Grade, виконуватимете домашнє завдання, за яке отримуватимете кодове слово. Наприкінці марафону з цих слів ви зможете скласти фразу, за яку ви отримаєте сертифікат учасника, а також можливість узяти участь у розіграші цінного призу – онлайн-курсу підготовки до TKT. Кодове слово отримуватимуть тільки ті учасники, які відправлятимуть нам свої домашні завдання.

Марафон проходитиме з 8 до 12 листопада 2021 року.

Участь безоплатна.

Програма марафону:

DAY 1

Learners’ beliefs as one of the key factors in motivating them

Tutor: Iryna Avalishvili, a certified teacher at Grade Education Centre, General & Business English, Legal English.

DAY 2

5-4-3 technique

Tutor: Chris Reese, a certified teacher at Grade Education Centre, DELTA Module 1, CELTA, CELT P/S Trainer.

DAY 3

Personalisation = Memorisation

Tutor: Ksenia Moskalenko-Mospanenko, a certified teacher at Grade Education Centre, General & Business English, Young Learners, CELT P/S Trainer.

DAY 4

Using flashcards to teach vocabulary

Tutor: Ksenia Biletska, Assistant YL Academic Director / Teacher: General & Business English, TKT YL tutor, CELT-P/S trainer.

DAY 5

Teaching chunks and collocations

Tutor: Chris Reese, a certified teacher at Grade Education Centre,

DELTA Module 1, CELTA, CELT P/S Trainer.

Як узяти участь:

  1. Перейдіть за посиланням і подайте запит на приєднання до групи.
  2. Дайте відповіді на питання анкети задля вступу до групи.
  3. Ми перевіримо відповіді та дамо вам доступ до групи, де ви зможете взяти участь у марафоні та поспілкуватися з колегами.
  4. Дивіться підказки від вчителів, виконуйте завдання, діліться досвідом та обговорюйте його з колегами, отримуйте кодові слова за зроблені завдання та дістаньте шанс безкоштовно пройти курс підготовки до TKT у нашому центрі.

Чекаємо вас на марафоні!