МОН анонсувало конференцію для вчителів «Освіта єднає»

МОН анонсувало конференцію для вчителів «Освіта єднає»
16.08.2023

Міністерство освіти і науки України оголосило про проведення щорічної освітньої конференції. Відбудеться вона вже 25 серпня!

У відомстві додають, що цю подію проводять завдяки підтримці Дитячого фонду ООН ЮНІСЕФ в Україні.

Які теми обговорять?

Організатори обіцяють, що серпнева конференція — це чудова нагода поговорити про те, яким буде новий навчальний рік, надихнутися ідеями та обмінятися досвідом!

Крім того, на заході розглядатимуть такі теми:

  • Які нові перспективи чекають НУШ? 
  • Як відбувається процес цифрової трансформації освіти в Україні?
  • Чому важливо звертати увагу на психічний та емоційний стан вчителів?
  •  Як штучний інтелект трансформує українську освіту?

Словом — готується щось дуже пізнавальне!

повідомляють у МОН

Зверніть увагу! Учасником події може стати кожен охочий: ви матимете можливість приєднатися до зустрічі з будь-якого місця або країни, оскільки буде доступна відеотрансляція.

Ініціатори заходу обіцяють згодом розповісти про спікерів та всі деталі проведення конференції.

Нагадаємо, що ви також можете стати учасником воркшопів та вебінарів Grade Education Centre, адже ми підготували багато цікавих подій перед початком нового навчального року.

Зокрема, академічні директорки Grade Альона Тригуб та Олена Бочкарьова у прямому ефірі на Facebook-сторінці центру 18 серпня розкажуть про те, як вчителю англійської мови влаштуватись на роботу, розвивати свої професійні здібності та уникати емоційного вигорання.

16 вересня викладач з багаторічним досвідом роботи Андрій Пігарєв розповість про тонкощі підготовки студентів до написання есе на IELTS. Не проґавте можливість та реєструйтесь за посиланням!

Крім того, 22 серпня досвідчені та кваліфіковані викладачки — Ірина Чернівчан, Руслана Костюк, Валерія Сидоренко та Наталія Щербакова — проведуть ґрунтовний та пізнавальний вебінар для вчителів англійської мови. Наші професіонали поділяться своїми знаннями, досвідом та найкращими практиками викладання.

І це ще не все! Вже 28 вересня у Grade Education Centre відбудеться Online Open Mic for English Educators.

Власне, спікером заходу може стати кожен охочий професіонал, який обожнює викладати англійську мову та володіє унікальним поглядом та цікавими стратегіями роботи у класі.

Не втрачайте шанс проявити себе та користуйтесь можливостями для саморозвитку!