Літній вебінар для освітян: якою має бути українська школа майбутнього?

Літній вебінар_ Якою має бути українська школа майбутнього_
3.07.2024

Інститут Миру та Порозуміння, що займається реалізацією проєкту «Мирна школа» анонсував вебінар «Мирна школа 2.0 якою має бути українська школа майбутнього?», який відбудеться 3 липня о 15:00.

На вебінарі будуть присутні освітні експерти, які у форматі панельної дискусії зможуть обговорити майбутнє українських шкіл.

Для кого форум буде актуальним?

«Мирна школа» — інтегрована та комплексна модель побудови партнерських стосунків і безпечної комунікації, вона формує відкриту шкільну громаду.

Організатори запрошують долучитись до події не тільки адміністрації школи. Вебінар буде корисним для вчителів, батьків та учнів, які хочуть зробити навчання в українських школах сучасним і безпечним.

Реєстрація на подію доступна за посиланням.

Програма вебінару

Проєкт «Мирна школа» рекомендована МОН України до використання, як освітній експеримент всеукраїнського рівня з 2022 року. Він вже реалізований у 28 школах України, а тренінги пройшли понад 5000 вчителів та школярів.

Правління Інституту Миру і Порозуміння зазначає, що під час вебінару 2024 року презентує свої напрацювання за 5 років та розповість про місію на 2024-2025 рік. До події долучаться вчителі та учні, які поділяться своїм досвідом та враженнями від нових практик «Мирної Школи».

Памʼятайте, що підвищення кваліфікації — важлива складова кар’єри педагога. Приділяйте належну увагу саморозвитку та самовдосконаленню, щоб розвиватись та примножувати свої досягнення!