Світовий лідер з організації індивідуальних заходів MBA повертається до Києва

Kiev_MBA
3.02.2020

Світовий лідер з організації індивідуальних заходів MBA повертається до Києва! Запрошуємо вас особисто зустрітися з представниками найкращих бізнес-шкіл та університетів США, Європи та Азії, відвідавши Access MBA  у понеділок, 10 лютого, та Access Masters у вівторок, 11 лютого.

Мрієте про зміну роботи?

Access MBA допоможе вам обрати, яка з програм MBA або EMBA дасть вам можливість досягти ваших кар’єрних цілей — отримати підвищення по службі, змінити місце роботи, стати керівником, змінити сферу діяльності або вивести бізнес на міжнародний рівень.

РЕЄСТРАЦІЯ для Access MBA 

Kiev_MASTERS 

Ще навчаєтеся, але вже плануєте стати спеціалістом у певній сфері?

Access Masters допоможе визначити, який магістерський ступінь допоможе вам розпочати будувати свою кар’єру у бажаній для вас галузі. Зареєструвавшись онлайн, ви також маєте можливість виграти подорож до обраного університетського містечка.

Участь у заході безкоштовна, але завчасна реєстрація є обов’язковою умовою для тих, хто бажає провести зустрічі тет-а-тет з представниками бізнес-шкіл та університетів, таких як IMD, Vienna University of Economics and Business WU Executive Academy, IE Business School, WHU – Otto Beisheim School of Management, Business School MIM-Kyiv, York University – Schulich School of Business, Hult, Rotterdam School of Management, TUM School of Management, Warwick, Business School Lausanne, University of Tampa, Audencia Nantes Schools of Management, Skema Business School, Rotman School of Management, The University of New South Wales Business School, Vlerick Business School, The University of Sheffield International Faculty, CITY COLLEGE та багатьох інших.

РЕЄСТРАЦІЯ для Access Masters