Новий іспит з англійської, TOEFL Essentials, з’явиться вже наприкінці літа 2021

Новый экзамен по английскому, TOEFL Essentials, появится уже в конце лета 2021
4.06.2021

ETS презентували новий іспит на володіння англійською – TOEFL Essentials. Він створений насамперед для тих, хто вступає до вишів, оскільки тестує і знання загальної, й академічної англійської за всіма чотирма навичками. Окрім того, він дає змогу закладам ознайомитися з прикладами письма та мовлення кандидата, а також переглянути особливий відеофрагмент – особисту заяву. Вона не впливає на підсумковий бал, але дає змогу краще зрозуміти особистість учасника. Для персональної відеозаяви кандидатам за 5 хвилин потрібно розповісти про себе та висловити свою думку щодо запропонованих тем.

Особливості TOEFL Essentials:

  • Зміст: 50% академічна, 50% загальна англійська.
  • Формат: адаптивний багатоетапний тест із короткими завданнями, що швидко змінюються та адаптуються під рівень учасника. 5 розділів: слухання, читання, письмо, говоріння, персональна відеозаявка.
  • Тривалість: приблизно 1,5 години.
  • Місце проведення: онлайн, з дому, із системою безпеки ProctorU, яка використовувалася для домашніх TOEFL iBT.
  • Результати: неофіційні з читання та аудіювання – одразу ж після закінчення тесту; окреме оцінювання словникового запасу та вміння будувати речення. Результати у MyBest Scores та необмежена кількість закладів, до яких можна надсилати свої показники.
  • Ціни: залежать від місця проведення, від $100 до $120.

А на цій сторінці внизу є порівняльна табличка для тих, кому складно визначитися, який же з різновидів TOEFL тепер складати.

Реєстрація на TOEFL Essentials розпочинається 17 червня 2021, а найближча дата складання призначена на 21 серпня 2021. А готуватися до іспитів на знання англійської можна та краще заздалегідь. Наприклад, у нас є група підготовки до TOEFL.