Нові партнерства Grade! Знайомимось із центрами підготовки до міжнародних іспитів

Нові партнерства Grade! Знайомимось із центрами підготовки до міжнародних іспитів
12.09.2023

Попри повномасштабну війну український бізнес продовжує розвиватися і встановлювати нові тісні партнерства. Над цим у 2023 році працював і Grade Education Centre!

Відтепер у мережі підготовчих центрів Grade до міжнародних екзаменів з англійської мови зʼявилося три нові компанії: Spanglish Academy, International Exam Centre «ZNO200» та Studio Cambridge.

Знайомство з партнерами Grade

Отже, чим займаються компанії, що долучились до партнерської мережі?

Spanglish Academy — це академія англійської, іспанської та німецької мов.

Вона пропонує не лише курси для людей різного віку, а й підготовку до мовних іспитів, зокрема НМТ, IELTS, TOEFL та інші, мовні курси для іноземців та перекладацькі послуги.

Також академія співпрацює з понад 10 посольствами в Україні.

International Exam Centre «ZNO200» — центр підготовки до ЗНО та ДПА.

Це школа, у якій учнів готують до успішного складання екзаменів з базових предметів: англійської, української, німецької та польської мов, математики, історії України, географії та хімії.

Також центр пропонує курси англійської мови та підготовку до міжнародних іспитів.

Studio Cambridge — мовний центр, де пропонують вивчення кількох іноземних мов, а також інших предметів для дітей.

Зокрема, у школі можна вивчати англійську, польську, німецьку, французьку, іспанську та італійську мови, а також готуватися до Кембриджських іспитів.

Крім того, центр пропонує заняття з малювання, математики, української мови та читання для учнів 1-4 класів. Також доступний центр архітектури і дизайну для школярів.

Нові партнери Grade — центри підготовки до міжнародних іспитів

Що означає партнерство з Grade?

Мережа підготовчих центрів до міжнародних екзаменів розвивається у рамках Grade Exams Partnership.

Це унікальна програма для державних та приватних освітніх закладів, які готують студентів до міжнародних іспитів з англійської мови Cambridge English Qualifications.

Основна її перевага в тому, що наш центр надає консультації, допомагає інтегрувати програми з підготовки до іспитів у навчання, надає методичну та інформаційну підтримку та допомагає імплементувати високі стандарти викладання англійської відповідно до міжнародних вимог.

Участь у програмі Grade надає статус офіційного партнера з підготовки до іспитів Cambridge English Preparation Centre.

Підготовка до іспитів Cambridge English

Курси Grade

Партнерство з Grade є безоплатним. Залежно від кількості кандидатів, яких партнер зареєструє на складання іспиту в нашому центрі, є 3 рівні співпраці:

1. Basic — від 10 до 49 кандидатів. На цьому рівні партнер отримує методичні консультації та установчий вебінар, а також можливість проводити іспити у своєму центрі.

Крім того, партнерам доступні такі бонуси:

  • діагностичні тести рівня англійської мови;
  • офіційні підготовчі матеріали;
  • корисні посилання та рекомендації щодо організації навчання;
  • матеріали для вчителів;
  • записи вебінарів від Кембриджу.

2. Expert — від 50 до 99 кандидатів. Окрім переваг базового рівня партнери отримують логотип офіційного підготовчого центру, знижку на участь в Grade Teacher Training Workshops, 1 безоплатний методичний вебінар на рік для викладачів від спеціалістів Grade Teacher Training та інші переваги.

3. Premium — від 100 кандидатів.

На цьому рівні партнери отримують усі бонуси, перераховані вище, та знижку 5% на всі іспити Cambridge Assessment English.

Попри те, що станом на осінь 2023 року Кембриджські іспити в Україні складати неможливо через повномасштабну війну, ми продовжуємо готувати студентів до їхнього складання та розвивати партнерську мережу підготовчих центрів.

Між іншим, охочі скласти іспити, можуть зробити це за кордоном. Крім того, щойно ця можливість зʼявиться в Україні, ми відновимо тестування. Адже разом із партнерами ми прагнемо покращувати знання англійської в Україні та допомагати українцям досягати успіху як за кордоном, так і вдома.

United with Grade!

Зареєструватись на Grade Exams Partnership

Тут