Оновлені курси від Grade: як змінились навчальні програми

Оновлені курси від Grade: як змінились навчальні програми
6.12.2023

Світ не стоїть на місці — і ми теж! 

Команда нашого освітнього центру завжди прислухається до відгуків студентів, а також враховує фідбеки викладачів та відстежує нові навчальні матеріали. 

Саме тому фахівці Grade Education Centre оновили навчальні програми курсів «Розмовна англійська», «Вивчення рівня», «Інтенсивна англійська» та «Підготовка до Кембриджських іспитів».

Яких саме змін очікувати? Розповідаємо далі!

Новий курс «Розмовна англійська»

Власне, навчальна програма «Розмовної англійської» зазнала найбільших змін: для студентів повністю оновили підручник та методику викладання матеріалу.

Раніше курс базувався на прослуховуванні TED Talks, виокремленні нової лексики з відео, оперуванні різними комунікаційними стратегіями та створенні власних презентацій.

Ми аналізуємо залученість та задоволеність студентів під час навчання на тому чи іншому курсі, і помітили проблему: теми старого підручника були доволі абстрактними, не відповідали рівням та вимогам, а також недостатньо зацікавлювали студентів.

Олена Бочкарьова, академічна директорка та СELTA-тренерка Grade

Саме тому в центрі ухвалили рішення про оновлення навчального контенту. Під час розробки нової програми команда Grade взяла за основу матеріали з підручника від Voices. видавництво National Geographic

У ньому зосереджена величезна кількість нових тем та комунікаційних вправ, які будуть цікаві для обговорення у класі.

Варто зазначити, що мета курсу «Розмовна англійська» залишилась незмінною — відпрацювання навичок говоріння, аудіювання, збагачення лексики, практика вимови та дослідження різних стратегій комунікації.

Власне, у новому підручнику містяться переважно вправи для обговорення, ведення діалогів, створення повідомлень, а також актуальні теми, які відповідатимуть запитам студентів!

Ба більше, на курсі не розглядатимуть граматику, а весь ресурс студентів буде спрямований на відпрацювання мовних навичок та вивчення великого масиву лексики.

Активності для зимових уроків англійської

Понад 30 прикладів

Яких оновлень зазнали інші курси?

На відміну від «Розмовної англійської», інші навчальні програми отримали оновлення лише за певними критеріями. Зокрема, на курсах «Вивчення рівня» та «Інтенсивна англійська» оновили матеріал на рівнях:

  • В1,
  • В1+ (Part 1),
  • В2 (Part 1),
  • С1 (Part 2).

Основних змін зазнали теми курсу. Тепер студенти вивчатимуть актуальну лексику, повʼязану з періодом пандемії, тонкощами онлайн-роботи та особливостями використання АІ.

Наразі академічні директори освітнього центру Grade готують оновлення курсу «Підготовка до іспитів Cambridge English»

Зверніть увагу, що сама структура екзамену та вимоги до нього не змінюються.

Власне, навчання за свіжим матеріалом розпочнуть студенти, що готуються до екзамену В2 First FCE та C1 Advanced CAE. Вони вивчатимуть англійську мову за оновленим посібником від Formula. 

Серед переваг: сучасний підручник дає доступ до зручної навчальної онлайн-платформи та має повністю оновлений контент. Тож тепер студенти не лише вивчатимуть більш актуальні та цікаві теми, а й робитимуть це у сучасному форматі. 

Для кого розробили оновлену програму?

Вже проходили у нас курс за старою програмою або ж плануєте вивчати англійську у Grade вперше? Тоді ця новина для вас! 

Тих, хто вже навчався на вищеперелічених курсах, запевняємо: оновлені програми — це чудова можливість освіжити знання, закріпити матеріал та отримати актуальну інформацію про сучасну англійську мову!

Безумовно, нові посібники з курсів у нашому центрі стануть у пригоді й тим, хто вперше потрапить до класів!  

Памʼятайте, що вивчення мови — це постійна практика власних навичок, тому ніколи не пізно розпочати навчання, повторити старий матеріал чи обговорити нові теми.

Якщо ви вагалися щодо навчання у Grade Education Centre, то будьте певні, що наші викладачі забезпечать якісний та цікавий освітній процес, а ваші бажання та вимоги будуть почуті. Детальніше про курси можна дізнатися за посиланням!

Start the new year with new courses at Grade!