Як знайти роботу: у Києві пройде Career Weekend для молоді

Як знайти роботу: у Києві пройде Career Weekend для молоді
3.07.2023

Аби українська молодь змогла швидко адаптуватися, знайти найвигідніші умови на ринку праці й реалізувати себе, Career Hub разом з USAID організував спеціальний офлайн-захід. Протягом двох днів у рамках програми «Мріємо та діємо» роботодавці та карʼєрні консультанти розповідатимуть про те, як знайти роботу від моменту складення резюме і до того, як представити себе на співбесіді.

Офлайн-інтенсив Career Weekend пройде в Києві 7-8 липня. Розповідаємо більше про програму заходу та як на нього зареєструватись.

Підсумки міжнародної конференції Friends will be friends

Читати більше

Що чекає на учасників?

Основна мета інтенсиву — нетворкінг та прокачка навичок для успішного пошуку роботи молоддю. Оскільки після навчання багато молодих спеціалістів без досвіду роботи дещо дезорієнтовані у можливостях та пропозиціях ринку праці, фахівці у рамках Career Weekend розповідатимуть про таке:

  • які є можливості працевлаштування та здобуття професійного досвіду;
  • як писати резюме та мотиваційні листи і як правильно презентувати себе роботодавцям.

Крім того, кожен учасник зможе отримати кар’єрну консультацію від професійних менторів та менторок.

Під час інтенсиву учасники зможуть пройти «пробну» співбесіду та отримати фідбек за її результатами від фахівців HR з бізнесу та громадського сектору.

За результатами навчання кожен отримає сертифікат та матиме шанс потрапити до бази кадрового резерву за результатами тренінгів  Центру «Розвиток КСВ» та його партнерів.

Ще не освоїли усі можливості ChatGPT?

Для вас створили простий практичний курс для вивчення функціонала штучного інтелекту. Як його застосовувати у роботі?

Дізнатись

Які умови реєстрації?

Інтенсив проводиться для молодих людей віком від 18 до 24 років, які хочуть дослідити можливості набуття практичного досвіду, шукають свою першу роботу або ж прагнуть змінити сферу діяльності.

Тренінги пройдуть офлайн у Києві.

Коли: 7 липня з 14:00 до 18:00 та 8 липня з 11:00 до 18:00.

 

Кількість місць обмежена.

Для того, щоб зареєструватися, потрібно до 4 липня заповнити форму за посиланням. Запрошення надсилатимуть за результатами рейтингування реєстраційної форми та, в окремих випадках, телефонного інтервʼю.

Тож, скористайтеся можливістю цих вихідних та дізнайтеся більше про успішне працевлаштування. Або ж поділіться інформацією та допоможіть з цим своїм друзям та знайомим.

Також дізнайтеся про те, як цього літа вдосконалити англійську за дуже вигідну ціну. Читайте більше про Free Course у Grade Education Centre.