🍁Осінній набір в Grade Education Centre на курси англійської

Каждый урок важен! Осенний набор в Grade Education Centre на курсы английского
23.10.2023

Осінь традиційно асоціюється з часом для навчання, однак, якщо говорити про англійську, то найкращий час почати вивчення — просто зараз! Ми знаємо про переваги знання мови міжнародного спілкування, тож цієї осені запрошуємо приєднатись до нас задля вдосконалення своїх мовних навичок.

Чому варто почати вивчати англійську цієї осені?

Вивчення мови — питання не одного чи кількох місяців. Цей процес потребує від вас постійної практики різних навичок, тож аби не втрачати мотивацію, потрібно віднайти власний комфортний графік та формат занять, а також професійного викладача-наставника.

Отож, в Grade Education Centre є свої, незмінні переваги, які допомагають студентам отримувати від навчання задоволення. Зокрема:

  • широкий вибір графіків та форматів для навчання: заняття 2 або 3 рази на тиждень, зранку, вдень або ввечері, онлайн та офлайн формат;
  • професійні тічери з міжнародними сертифікатами, які підтверджують це;
  • навчальні програми під ваші потреби: поглиблене вивчення лексики та граматики, розмовна англійська, бізнес та юридичні курси, підготовка до іспитів;
  • ми охоплюємо всі вікові категорії: діти, підлітки та дорослі можуть успішно навчатись в нашому центрі.

Ми в Grade впевнені, що вивчення мови не спринт, а марафон. Саме тому — важливо навчатись в будь-яку пору як для вдосконалення навичок тут і зараз, так і для майбутньої великої мети!

Як нарешті вивчити англійську мову? Поради й ресурси, які допоможуть досягти високого рівня

Читати далі

Курси цієї осені

Щоб не бути голослівними, розповідаємо які навчальні програми чекають на вас цієї осені!

Дорослим

Основний курс, який допоможе опанувати новий рівень або розпочати вивчення мови з нуля. На заняттях викладачі допомагатимуть всебічно розвивати навички говоріння, письма, читання та сприйняття мови на слух, а також вивчати нову лексику та граматику.

Уроки інтерактивні та цікаві, а спілкування відбувається виключно англійською!

Старт курсів: 4, 5, 11 вересня

Інтенсивна англійська — це прискорений курс англійської мови, із 9 годинами занять на тиждень. І як результат — опанування нового рівня за адаптованою програмою для пришвидшення вивчення.

Старт: 4, 11 вересня

Короткий курс, який акцентує студентів на поповненні словникового запасу та розширенні знань граматики. Це хороший варіант для тих, хто опанував рівень деякий час тому, а тепер прагне швидко повторити та поглибити знання.

Старт: 12 вересня

Для тих, хто вже має певні знання, однак потребує більше практики говоріння для робочих чи особистих ситуацій — цей курс знахідка! На кейсах з реального життя студенти навчаються говорити не лише грамотно, а й природно та зрозуміло для інших.

Старт: 4, 5, 12 вересня

Курси для дорослих різного напряму

Знайти свій!

Англійська для підлітків та школярів

Підлітки цієї осені зможуть розпочати підготовку до ЗНО/НМТ або опанувати новий рівень та підготуватись до відповідного Кембриджського іспиту. Останнє — необхідно, якщо дитина збирається здобувати освіту в європейських країнах, США, Канаді та інших.

Старт: 4, 5, 11 вересня

Англійська для дітей

Курс англійської для дітей — це інтерактивна навчальна програма, спеціально розроблена для школярів молодшого віку з метою вивчення англійської мови. Цей курс покликаний створити комфортне середовище для дітей, де вони зможуть з легкістю засвоювати мовні структури та вивчати нові слова і фрази.

Курси для дітей молодшого шкільного віку

В Grade!

Програма орієнтується на розвиток всіх аспектів мовлення, зосереджуючись на говорінні та розумінні мовлення. Заняття включають ігри, пісні, руханки та інші веселі активності, що стимулюють зацікавленість дітей і сприяють залученню до навчання.

Старт: 11 вересня

Підготовка до IELTS та ТOEFL

Популярні іспити, які визначають ваш рівень володіння мовою для різних установ, також потребують підготовки. Ми пропонуємо поглибити свої знання та дізнатись більше про формат іспиту на курсах підготовки до IELTS та TOEFL.

Старт: 4, 5, 12 вересня

Кожен урок важливий! Осінній набір в Grade Education Centre на курси англійської

Курси ділової англійської

4 коротких курси, кожен з яких сфокусований на одній темі — переговори, презентації, бізнес-зустрічі, ділова комунікація. Ви можете обрати будь-який напрям або проходити всі курси по черзі. На кожному курсі студенти поглиблюють свої навички на реальних бізнес-кейсах.

Старт: 4, 5 вересня

Англійська важлива для юристів, які займаються міжнародною практикою, працівників міжнародних компаній, студентів юридичних факультетів та професійних перекладачів, які спеціалізуються на юридичній документації.

Для покращення ваших навичок англійської у професійній діяльності й створений спеціалізований курс, спрямований саме на надання необхідних знань і навичок для впевненого та успішного володіння специфічними мовними аспектами.

Старт: 4 вересня

Підготовка до іспитів Cambridge English

Курс підготовки до Кембриджських іспитів — це спеціалізована навчальна програма, розроблена з метою підготувати учасників до складання міжнародних іспитів. Це такі популярні сертифікати, як FCE, CAE та CPE.

Підготовка до Кембриджських іспитів для всіх рівнів

Записатись!

Курс зазвичай розрахований на різні рівні володіння англійською мовою, щоб покрити потреби різних студентів, від початківців до просунутих. Програма сфокусована на розвитку всіх навичок мовлення: читання, аудіювання, письма та говоріння, а також на опрацюванні екзаменаційних стратегій та зменшенні страху та хвилювання.

Старт: 4, 5 вересня

Нагадуємо, що перш ніж починати навчання, майбутні студенти мають пройти безплатний тест на визначення рівня, аби вивчати англійську на тому рівні, який відповідає вашим знанням.

Для більш детальної інформації щодо курсів ви завжди можете звернутись до наших менеджерів за:

  • номером телефону: (044) 580 11 00,
  • електронною поштою: info@grade.ua,
  • фізично в офісі за адресою вул. Ярославів Вал 13/2Б,
  • в Telegram.

Обирайте курс, який відповідає вашим потребам та меті та не відкладайте, адже кожен день зволікання вартує вам мотивації!