Наближаємо перемогу разом: Grade передав автомобілі для ЗСУ

Наближаємо перемогу разом: Grade передав автомобілі для ЗСУ
26.07.2023

У червні 2023 року в Grade Education Centre відбулася міжнародна конференція Friends will be friends. У ній взяли участь понад 350 викладачів з 26 країн світу та 10 провідних експертів з викладання англійської мови. Однією з цілей освітнього заходу була допомога ЗСУ під час повномасштабної війни, тому, як результат, завдяки донатам усіх учасників Grade вдалося зібрати 194 570 грн.

Ці гроші вже працюють на українське військо: всю суму ми передали Андрієві Бураховичу, волонтеру, власнику автосервісу «Всюдихід», який разом з командою з 2014 року обслуговує, ремонтує, шукає та доставляє автомобілі для Збройних сил України.

Допомога Збройним силам України

Залежно від того, у якому стані автомобіль, які в нього несправності або пошкодження після обстрілів, вартість його відновлення коштує близько 1 000-1 500$.

Так, завдяки донатам, які Grade акумулював на конференції Friends will be friends, українське військо вже отримало 3 автомобілі.

Загалом військовим передадуть близько 5 автівок, проте точна кількість залежить від їхніх габаритів та вартості ремонтів, які станом на кінець липня ще тривають.

Grade передав автомобілі для ЗСУ

Grade активно співпрацює з Андрієм Бураховичем з початку повномасштабного вторгнення росії в Україну. Компанія регулярно робить внески для повного ремонту транспорту, закупівлі запчастин, причепів, гуми та інших деталей. Grade вдалося приєднатися до відправки на фронт близько 300 машин. Ми продовжуємо допомагати, адже наша робота можлива лише завдяки постійній праці тисяч військових на фронті.

Grade — це компанія про людей, так було завжди. Тож для нас дуже важливо не лише виконувати свою основну функцію — навчати людей, а й підтримувати тих, завдяки кому це можливо, — наших захисників.

Ми не ставимось до цього, як до якогось героїзму. Якщо маємо змогу працювати — то ми 100% повинні допомагати.

Олексій Зінченко | СЕО Grade Education Centre

Grade передав автомобілі для ЗСУ

Сам Бурахович каже, що найбільше допомоги приходить саме від невеликого та середнього бізнесу. Водночас другі за обсягами донатів — звичайні люди. Хтось перераховує 1000, а хтось — 10 000 грн. Проте навіть найменша сума може допомогти: як, наприклад 50% від вартості квитка на конференцію чи невеликий донат.

Читайте більше про автосервіс «Всюдихід» та його роботу

Перейти

Дуже хочеться зробити все для перемоги, аби максимально її наблизити.

Я розумію, що для когось на першому році війни, для когось уже на 9-му, дуже складно донатити. Проте неможливо уявити, як би ми могли подужати цей обсяг роботи, якби не допомага небайдужих людей.

Андрій Бурахович | волонтер

Більше про конференцію Friends will be friends

Цього року Grade організував уже третій міжнародний захід для викладачів англійської мови. Friends will be friends пройшла в онлайн-форматі 10-11 червня. Її назва символізує співпрацю та дружбу, яку центр та наші партнери розбудовували понад 14 років співпраці.

Крім того, Grade прагнув поділитися новими знаннями та досвідом, підтримати вчителів у складні часи. А 50% від вартості з кожного квитка було спрямовано на ремонт авто для ЗСУ, також учасники та спікери могли надсилати додаткові донати.

Переходьте за посиланням та дізнавайтеся більше про те, як отримати записи з виступами спікерів, як загалом пройшла конференція, чим вона була корисна учасникам, які подарунки розіграли та що Grade планує на майбутнє.