Test, try, talk: безплатний пробний урок англійської у Grade

Test, try, talk: бесплатный пробный урок английского языка в Grade Education Centre
27.09.2022

Вивчення англійської мови — нелегка справа, тому до вибору курсів, технік і викладачів варто ставитись відповідально. Ми у Grade Education Centre це чудово розуміємо і тому пропонуємо вам безплатно відвідати пробний урок у групі, де вже розпочалось навчання.

Що для цього потрібно?

По-перше, оцінити ваш рівень знань. Для цього ми пропонуємо скласти тест — онлайн чи офлайн у нашому центрі. Після визначення результатів менеджери Grade запропонують вам курс, відповідний до вашого рівня знань.

Рівні володіння англійською мовою за CEFR: як визначити свій?

Дізнатись

Викладач надасть вам всі необхідні матеріали для уроку, аби ви могли повноцінно включитись у процес навчання. Вже після заняття менеджер звʼяжеться з вами, щоб отримати ваш фідбек і обговорити всі деталі, якщо ви вирішите доєднатись до курсу.

Які переваги такого підходу?

Пробний урок важливий і для нас, і для майбутнього студента. Адже так ви зможете оцінити всю систему навчання, а ми — скорегувати її складові під ваші потреби.

Отже, відвідавши пробний урок ви зможете:

  • Оцінити методику викладання
  • Протестувати власний рівень знань на практиці та виявити «білі плями» у знаннях
  • Познайомитись з групою, перевірити чи комфортно вам у цьому колективі
  • Поспілкуватися з викладачем, оцінити його спосіб проведення заняття, оцінити комунікацію на занятті
  • Перевірити формат навчання, технічні можливості на курсах і зручність класів нашого центру (якщо вас цікавить офлайн-формат навчання)
  • Побачити наскільки заняття інтерактивні й сучасні та оцінити доцільність такого підходу для вас
  • Спробувати пройти типові завдання та ознайомитися із літературою, за якою займаються на курсі

FAQ

Ми підготували відповіді на найпопулярніші запитання щодо старту навчання. Можливо, серед цього переліку є й те, що турбує саме вас.

— Якщо мені не сподобалось я можу відмовитися від подальшого навчання?

Так, пробний урок не зобовʼязує вас до подальшого відвідування та за нього не потрібно платити. Проте, більшість негараздів, наприклад: некомфортний колектив або ж рівень програми, можна скорегувати з менеджером після заняття.

— Я можу відвідати пробний урок у будь-якій з груп?

Пробні уроки організовуються тільки у тих групах, що вже почали навчання та мають вільні місця. Якщо такої наразі немає чи після пробного уроку ви хочете обрати іншу групу, то менеджер додасть вас до списку очікування. Як тільки таке місце зʼявиться — вам обовʼязково зателефонують.

— Я хвилююсь, що багато пропустив і не зможу наздогнати групу. Що робити?

Якщо ви опинились у такій ситуації, ми можемо запропонувати вам до 3 індивідуальних уроків-відпрацювань 3 пропущених групових — 1 індивідуальне відпрацювання . Або ви можете приєднатись до групи з нижчим рівнем, наприклад, на один модуль, аби повторити та закріпити знання. Після цього ви перейдете на рівень вище і почнете вивчення безпосередньо нової інформації.

— На які курси діє ця пропозиція?

На всі курси, де є групи з вільними місцями. Наприклад, ви можете обрати актуальне для вас спрямування:

Або звернутись за допомогою до нас за номером +38 (044) 299 52 17 та на електронну пошту info@grade.ua за більш детальною консультацією

Тож якщо у вас ще залишились сумніви — звертайтесь, щоб отримати вичерпну інформацію про навчання, дізнатися що саме чекатиме вас на заняттях і скоріше почати апгрейдити власну англійську! 

Мотивація та самодисципліна у процесі вивчення англійської

Читати