Тренінги для вчителів з усієї країни: команда Grade провела освітні заходи у двох містах

treningi-dlya-uchitelej-komanda-grade-provela-grade
11.06.2024

Grade Education Centre не лише якісно навчає англійської дітей, підлітків та дорослих, а й допомагає вдосконалити знання та підвищити кваліфікацію викладачів іноземної мови з усієї країни.

Лише за останній тиждень ми провели тренінг для вчителів в Камʼянці-Подільському та взяли участь в спільній конференції в Івано-Франківську.

Заходи організували наші партнери — First Kyiv Courses of Foreign Languages — мовна школа, яка показує високі стандарти викладання, обирає якісних викладачів та створює можливості для їхнього професійного розвитку.

Тож сьогодні розповідаємо про підсумки подій та ділимось враженнями наших спікерів!

Організуйте тренінги для вчителів англійської

Покращення професійних навичок та отримання сертифікату

Детальніше

Тренінг в Камʼянець-Подільському

1 червня викладачка Grade Лідія Сімак провела тренінг для викладачів філії «Перші Київські Курси» в Кам’янець-Подільському

Спочатку учасники обговорили «How to maximize students’ involvement in class during the summer period», а також дізнались:

  • як залучити всіх учнів до практичних занять,
  • як організувати завдання та вправи так, щоб вони були орієнтовані на студентів,
  • як використовувати парну та групову роботу для максимального залучення.

Тренінг в Камʼянець-Подільському

Згодом, протягом другої години, поговорили про «How to survive teaching mixed-ability and mixed-level classes». Зокрема, спікерка пояснила:

  • як ефективно проводити заняття для учнів з різними знаннями та рівнями,
  • як підготувати підручних для «сильних» та «слабких» студентів,
  • як управляти класом та організувати роботу в класі зі змішаними здібностями.

Було надзвичайно приємно провести цей захід, адже участь в ньому брала сформована та доброзичлива команда викладачів. Учасники показали активність та відкритість до нового, ставили питання та дали позитивний фідбек. Особливо приємно, що нам вдалось обмінятись досвідом.

Лідія Сімак, YL DOS, CELTA and DELTA trainer

Конференція в Івано-Франківську

А вже 7 червня двоє наших спікерів — Юлія Чорна та Лідія Сімак взяли участь в спільній конференції «Teachers Unite».

Як кажуть організатори, нас запросили на подію, адже багато викладачів школи «Перші Київські Курси» проходили онлайн-курси від Grade Teacher Training та Grade University, тому хотіли бачити та чути наших фахівців.

Подія стала першою офлайн-зустріччю викладачів регіону від початку повномасштабного вторгнення. В ній взяли участь 47 викладачів з філій Івано-Франківська, Коломиї, Хмельницького та Кам’янець-Подільського.

Про що говорили на конференції?

Юлія Чорна виступила із темою «A journey to excellence» та розповіла про можливості професійного розвитку вчителів англійської, важливість підвищення кваліфікації та пояснила, на що варто звертати увагу при виборі освітніх програм.

Конференція в Івано-Франківську

Лідія Сімак представила тему «Make your tasks work — make your students communicate» та поділилась практичними порадами з розвитку комунікативних навичок учнів та створення завдань, які покращують вміння студентів говорити іноземною мовою.

Ми надзвичайно вдячні, адже мали чудову можливість поспілкуватися з колегами віч-на-віч.

Хочеться, щоб такі події відбувалися частіше, адже вони не тільки сприяють розвитку викладачів, а й зміцнюють наші професійні зв'язки, створюють нові можливості для співпраці. Сподіваємося, що наші зустрічі продовжуватимуться і надалі, адже саме такі події допомагають рухати вперед всю освітню спільноту.

Юлія Чорна, Product Manager of Grade University

Як організувати тренінг для вашої команди викладачів?

Grade Education Centre готовий допомагати покращувати професійні навички вчителів англійської та сприяти їхньому розвитку.

Замовити тренінг для команди викладачів у нас можуть приватні та державні школи, коледжі, університети, мовні курси та інші навчальні заклади.

Ми з радістю проведемо заходи для вчителів вашого освітнього закладу: можемо організувати сесії онлайн та навіть офлайн — команда наших фахівців залюбки приїде у ваше місто. До того ж наші заходи практично орієнтовані, а кожен учасник отримує welcome pack, ресурси, матеріали та сертифікат.

Ольга Файзуліна, керівниця екзаменаційного відділу

Маєте запитання або бажаєте отримати детальну інформацію про проведення тренінгу? Пишіть на електронну адресу ttc@grade.ua.

Запрошуємо досягати нових вершин разом!