Grade Exams Partnership: Готуємось до міжнародних іспитів разом

welcome-to-partnership-novyye-partnery-drade-po-podgotovke-k-mezhdunarodnym-ekzamenam
28.03.2023

Grade Education Centre продовжує співпрацювати з новими підготовчими центрами, незважаючи на те, що в Україні тимчасово призупинена можливість складати міжнародні іспити. Тож нещодавно ми розпочали партнерство з 2 новими компаніями у межах програми “Grade Exams Partnership”. Ними стали Irpin Lyceum of Innovative Technologies та Profound English Community.

Grade Education Centre є найбільшим у Європі авторизованим ліцензованим центром зі складання міжнародних іспитів. За програмою “Grade Exams Partnership” ми співпрацюємо з державними чи приватними освітніми закладами та мовними курсами, що займаються підготовкою студентів до міжнародних іспитів з англійської мови Cambridge English Qualifications.

Статус офіційного партнера з підготовки до Кембриджських іспитів забезпечує компаніям методичну та інформаційну підтримку, різноманітні бонуси, знижки на іспити та безплатну участь у конференціях.

Чи можливо зараз в Україні скласти міжнародні іспити IELTS, TOEFL та Linguaskill?

Розповідаємо детально

Більше про нових партнерів

Profound English Community

Спільнота викладачів англійської мови Profound English Community об’єднує молодих, креативних і енергійних представників професії зі спільними цінностями та принципами: якістю викладання і фокусом на результат учнів.

Робота компанії та навчання студентів відбувається лише в онлайн-форматі. Усі викладачі мають відповідну педагогічну освіту і володіють англійською мовою на рівні С1+.

Profound English Community звернулися до співпраці з Grade задля нових шляхів розвитку своєї спільноти як компанії, кожного студента, а також всіх вчителів окремо.

Irpin Lyceum of Innovative Technologies

Irpin Lyceum of Innovative Technologies — заклад загальної середньої освіти, що працює з 2017 року і має 2 підрозділи: Ірпінський ліцей інноваційних технологій та Малу академія наук учнівської молоді.

Робота ліцею спрямована на розвиток інтелектуального потенціалу учнів у предметних олімпіадах та конкурсі учнівських робіт МАН. Ірпінський ліцей має потужну матеріально-технічну базу, зокрема, аудиторії оснащені інтерактивними дошками та проекторами, що допомагає у якісному навчанні.

Знайомство Grade з ліцеєм з Ірпеня відбулося ще до повномасштабного вторгнення, однак раніше не вдалося розпочати повноцінну співпрацю. Наразі Irpin Lyceum of Innovative Technologies відновив свою роботу, тож нам вдалося підписали Договір про співпрацю і надати ліцею сертифікат партнерства.

Що таке підготовчий центр Cambridge English та як ним стати

Дізнатися

Як розпочати співпрацю з Grade

Grade Education Centre чекає на нових партнерів з підготовки до складання Кембриджських іспитів у майбутньому. Тож ви також можете долучитися до співпраці з нами.

Для початку ознайомтеся з деталями та умовами програми. Зокрема, розгляньте, які існують рівні партнерства та зʼясуйте, які умови найкраще підходять саме вам. А також є змога додатково проконсультуватися з менеджерами Grade, які допоможуть вам завершити процедуру та подати заявку на участь в програмі партнерства.

Готуємося разом до відновлення міжнародних іспитів в Україні!

Стати партнером Grade

Подати заявку