Українських вчителів запрошують на безплатний воркшоп викладача із Канади

Украинских учителей приглашают на бесплатный воркшоп преподавателя из Канады
16.06.2023

Українським педагогам пропонують відвідати безоплатний воркшоп із громадянської освіти, який проведе вчитель з канадської провінції Онтаріо Крейг Марлатт.

Подія під назвою “Громадянська освіта в канадській старшій школі: виховання активних та відповідальних громадян” відбудеться 26 червня о 16:00 за київським часом на платформі Zoom. Пароль для доступу до Zoom – smart. Також трансляцію воркшопу можна переглянути за посиланням.

У провінції Онтаріо курс “Громадянство і громадянська освіта” — обов’язковий для всіх учнів 10 класу. Він знайомить підлітків з державним управлінням і функціями кожного з рівнів влади в Канаді та поняттям “світового громадянства”. Відтак вони, випустившись зі школи, стають готовими до творення позитивних змін у суспільстві. 

Лектор розповість про структуру й зміст курсу, покаже приклади уроків і вправ, які він проводить зі своїми учнями.

Мова зустрічі — англійська з перекладом українською.

Крейг Марлаттучитель громадянської освіти, рівності та географії в старшій школі міста Уксбрідж. Він викладає й інші предмети, а також працює заступником директора кількох шкіл у своєму районі. Марлатт брав участь у розробці планів уроків і посібників для вчителів у співпраці з Канадським музеєм прав людини.

Які переваги роботи вчителем англійської поза фрилансом

Дізнатися

Нагадаємо, що для викладачів англійської мови у червні заплановані ще кілька цікавих освітніх подій. Прочитати про них більше можна в нашому тематичному матеріалі.