Замість подарунків — авто для ЗСУ: як у Grade святкували День учителя

Вместо подарков авто для ВСУ: как в Grade праздновали День учителя
2.10.2023

30 вересня в Україні відзначали офіційне свято всіх працівників освіти — День учителя. В Grade Education Centre працює близько 100 викладачів, тож ми завжди піклуємось про вітання та святкування цього важливого дня.

Кожного року вчителів вітали по-різному. Керівництво центру готувало для викладачів тематичні подарунки та святкові урочистості навіть у часи пандемії та криз. Однак, цьогоріч подарунок для викладачів був дуже особливим і що важливіше — актуальним у воєнні часи.

Від імені Grade придбали та підготували до відправки на фронт авто для ЗСУ. Вже незабаром транспорт буде доставлений та слугуватиме нашим захисникам на передовій. Замість подарунків та звичного святкування вчителі стали причетними до допомоги воїнам та пришвидшення перемоги.

СЕО Grade Education Centre Олексій Зінченко та волонтер Андрій Бурахович з автомобілем від нашого колективу

Це далеко не перше авто, яке ми відправляємо нашим захисникам з допомогою Андрія Бураховича, керівника автосервісу «Всюдихід». Він ще з 2014 року займається волонтерською діяльністю, зокрема пошуком та підготовкою машин для військових.

Історія волонтера Андрія Бураховича

Читати далі

За його участі лише за останній рік було відремонтовано та передано на фронт понад 500 машин.

Grade Education Centre постійно допомагає автосервісу «Всюдихід» та Андрію Бураховичу.

Відтак, за понад рік нашої підтримки, команді вдалося приєднатися до відправки на фронт близько 300 машин.

І ми звісно ж продовжуємо допомагати, адже наша робота можлива лише завдяки постійній праці тисяч військових на фронті.

Вместо подарков авто для ЗСУ как в Grade праздновали День учителя

Цьогоріч символічною стала також близькість свята Дня учителя та Дня захисників та захисниць України, що вкотре нагадує нам про важливість єдності, поваги та взаємодопомоги у буремні часи.

У Grade Education Centre піклуються про майбутнє української освіти та надають всі можливості для розвитку наших вчителів. Крім того, ми шануємо та захоплюємось щоденною працею захисників та захисниць на фронті, тож ніколи не нехтуємо шансом допомогти їм!

Як Grade мобілізував свої ресурси для допомоги під час війни

Читати далі

Дякуємо нашим захисникам та захисницям за безпеку та можливість працювати, а викладачам за турботу, знання та допомогу на шляху до вершини освітнього Олімпу!