Teaching Large Monolingual Classes: СELTA-тренерка проведе воркшоп для викладачів англійської

Teaching Large Monolingual Classes: СELTA-тренерка Iskra Stamenkoska проведе воркшоп для викладачів англійської
28.11.2023

Ви викладач англійської мови й шукаєте можливостей для саморозвитку?

У вас є чудовий шанс потрапити на воркшоп СELTA-тренерки у Grade Education Centre Iskra Stamenkoska, який відбудеться вже 7 грудня!

Teaching Large Monolingual Classe

Зареєструватися

Основна інформація

  • Дата проведення: 7 грудня о 16:00, за київським часом
  • Вартість: 399 гривень
  • Формат: онлайн
  • Мова заходу: англійська
  • Кількість учасників: 100 освітян

Зауважте! Після закінчення воркшопу на ваш email буде надіслано відеозапис лекції. Крім того, усі учасники отримають сертифікат про відвідування заходу.

Тема заходу

Iskra Stamenkoska проведе лекцію на тему Teaching Large Monolingual Classes. Учасники воркшопу розглянуть переваги викладання у великих одномовних класах. 

Серед іншого, Iskra розкаже про складну динаміку навчання учнів у таких групах.

За словами СELTA-тренерки, навчальний процес в таких умовах сповнений викликів, тому викладачі повинні вміти ефективно долати їх.

Що ви отримаєте після воркшопу?

Учасники заходу гарантовано отримають цінні ідеї для розвʼязання типових проблем, що виникають під час роботи з великими групами студентів.

Також педагоги ознайомляться з ефективними методами викладання, стратегіями управління класом та креативними ідеями, що допоможуть зацікавити та надихнути учнів.

Крім того, присутні дізнаються про педагогічні, психологічні та управлінські проблеми викладання та знайдуть можливі шляхи їх розвʼязання

Більше про спікерку

Iskra Stamenkoska — CELTA-тренерка у Grade Education Centre. Викладачка мешкає в Північній Македонії та проводить курси англійської мови професійного спрямування в державному університеті в Скоп’є. 

Iskra навчала викладачів англійської мови в Тунісі, Джибуті, Мексиці та Венесуелі. Наразі спікерка є учасницею академічної команди English Without Borders.

Це позашкільна онлайн-програма для підлітків з малозабезпечених сімей у Колумбії, де Iskra надає рекомендації групі викладачів, що проводять онлайн-уроки англійської мови.

Якщо ви хочете потрапити на лекцію до кваліфікованої викладачки — поспішіть зареєструватись на воркшоп, адже кількість місць обмежена!