Grade відсвяткував день народження, допомагаючи тваринам

Grade отпраздновал день рождения, помогая животным
16.11.2021

Ми вже ділилися з вами цікавою статистикою нашого центра до його 13-річчя. А оскільки наш центр вже такий дорослий, то й відсвяткувати свій день народження вирішив незвично: не нам дарували подарунки, а навпаки.

Нас дуже турбує величезна кількість актуальних проблем країни та світу, і на свій день народження ми вирішили докласти зусиль до вирішення однієї з них. У наших соціальних мережах та в розсилці ми запропонували охочим познайомитися ближче та заповнити анкету, і за кожну таку анкету ми вирішили надсилати гроші організації UAnimals. Вони вже не перший рік займаються зоозахистом, рятують тварин і досягли в цьому чималих успіхів.

Ми дістали 207 анкет, тож передамо 20 700 гривень UAnimals. Сподіваємося, цей внесок допоможе їм і надалі боротися за гуманність та рятувати життя.

Дуже дякуємо всім, хто взяв участь у нашій акції! Доброта та дбайливе ставлення до всього та всіх, що нас оточує – одна з наших цінностей. Звісно ж, ще ми допомагаємо людям вивчати англійську, гарно навчати англійській та втілювати з її допомогою мрії. І вже зовсім скоро в нас зимовий набір!