Чого очікувати від конференції «21 lessons for the 21st century»

grade-teachers-conference
17.09.2019

Восени 2019, 26 жовтня, у Nivki Hall відбудеться перша конференція для викладачів англійської, організована Grade Education Centre – 21 lessons for the 21st century Усіх її учасників очікують захоплюючі доповіді та майстерки від спеціально запрошених гостей, job fair і можливість дізнатися більше про роботу за кордоном, а також конкурси та розіграш призів від Grade та партнерів.

Хедлайнером конференції буде ‘Pronunciation Guru’ Едріен Андерхілл. Він виступить із секцією “Integrating Pronunciation into All Class Work” і проводитиме майстерку “Wrong is Right”.

Пропонуємо всім учасникам ознайомитися з програмою конференції та обрати для себе найцікавіші доповіді та майстерки: вони часто проходитимуть одночасно, і вибір на місці може виявитися непростим завданням.

А ви вже придбали білети на конференцію? Нині та до 6 жовтня 2019 на них діє спеціальна ціна – 1399 грн, а вже із 7 жовтня білети дорожчатимуть до 1699 грн. Дізнатися більше подробиць про конференцію, прочитати про спікерів, зареєструватися та придбати квитки можна на сторінці 21 lessons for the 21st century. Слідкувати за оновленнями можна також на сторінці конференції в Facebook.