Актуальні пропозиції від Grade University: 5 нових курсів для вчителів

Актуальные предложения от Grade University: 5 новых курсов для учителей
2.03.2023

Grade University — платформа сучасних знань для вчителів англійської, де нещодавно зʼявились 4 нових освітніх курси та одна велика освітня програма «ELT Upgrade: Planning and Performance». Сучасне навчання підійде як для молодих викладачів, так і для досвідчених освітян.

Головною метою кожного курсу є надання практичних методів та сучасних ресурсів для покращення того чи іншого аспекту освітньої діяльності.

Ціна курсів коливається у межах 39 – 79$, освітня програма містить 4 класичних курси  коштує 148,8$. Вчитель може спробувати демоверсію перший модуль безплатно, за умови реєстрації на платформі.

Наразі нові курси допоможуть розвинути свої навички вчителям у таких напрямках:

  • Hacking CAE/CPE Writing — дізнатись більше про оцінювання письма на іспитах C1 Advanced CAE та C2 Proficiency; CPE навчитись готувати учнів до частини іспиту «письмо» для успішного складання іспитів CAE та CPE.

Ціна: 59$

Актуально для: досвідчених викладачів

Для викладання: підліткам, дорослим

Тривалість: 9 годин

  • Developing Reading Skills — типові проблеми та хибні уявлення, які заважають практиці та розвитку навичок читання, а також способи боротьби з ними.

Ціна: 39$

Актуально для: новачків, досвідчених викладачів

Для викладання: підліткам, дорослим

Тривалість: 10 годин

  • Improve Your Teacher Talk — практичні рішення для покращення мовлення вчителя на уроці, розвиток навичок управління класом.

Ціна: 39$

Актуально для: новачків, досвідчених викладачів

Для викладання: підліткам, дорослим

Тривалість: 8 годин

  • The Motivated Teen: Strategies for Language Teaching — практичні інструменти для мотивації найменш активних учнів, переваги та недоліки таких інструментів, а також всебічні особливості викладання підліткам.

Ціна: 79$

Актуально для: новачків, досвідчених викладачів

Для викладання: підліткам

Тривалість: 18 годин

ELT Upgrade: Planning and Performance

Освітня програма розрахована на 32 години та підійде вчителям будь-якого рівня кваліфікації. Інформація буде актуальною для викладання дорослим, підліткам та дітям.

Актуальные предложения от Grade University: 5 новых курсов для учителей

Що входить до програми?

  • ефективне планування уроків; практичні поради що допоможуть не виходити за рамки запланованого та встигати реалізовувати все необхідне під час уроку;
  • практичні поради для результативного та комфортного управління класом під час навчального процесу; надання інструкцій, оцінювання та фідбек;
  • ресурси та поради з організації онлайн-уроків, цікаві застосунки для інтерактивних та цікавих уроків;
  • розвиток мовлення вчителя, ефективні поради та стратегії ведення уроків англійської.

Цей курс ідеально підходить як для викладачів, які щойно отримали сертифікат CELTA, так і для тих, хто хотів би оновити та поглибити свої знання про планування та безпосереднє проведення занять.

Ціна: 148,8$

Всі курси насичені актуальною інформацією для роботи з різними віковими групами учнів. Обрати щось для себе, зважаючи на досвід та специфіку викладання, зможе кожен вчитель.

Як вчителю ефективно використовувати свій час

Поради з тайм-менеджменту

Тож, якщо вас зацікавили нові пропозиції від Grade University, то переходьте за посиланням, читайте детальніше програму кожного курсу та спробуйте переглянути демоверсію просто зараз!

Нагадуємо, що ця платформа не обмежує вчителів у швидкості виконання задач, а тому кожен охочий може проходити навчання у комфортному темпі, без набридливих дедлайнів та стресу.

Долучайтесь та нумо розвивати українську освіту разом!