Запрошуємо на 6th SOVa – Grade Teacher Training Day

6th SOVa – Grade Teacher Training Day
14.02.2019

Якщо ви – з тих викладачів англійської, які ніколи не зупиняються на досягнутому та завжди раді новому досвіду, методикам та підходам, вам, безумовно, слід відвідати конференцію SOVa – Grade Teacher Training Day.

СОВа (Студія Освіти для Викладачів) і Grade Education Centre підготували для вас цілих два дні захопливих докладів і воркшопів із новими ідеями, які надихають та які обов’язково захочеться випробувати на практиці. Це чудова можливість зустріти старих та завести нових друзів, зайнятися нетворкінгом.

На вас очікує: виступ 52 спікерів, досвідчених викладачів та тренерів, у тому числі 2 гостей, які були спеціально запрошені з Лондону та Мілану, а також 12 виступів експертів з Grade Education Centre. Очікуємо приблизно 300 учасників з усіх куточків країни.

Конференція проходитиме 23 та 24 лютого 2019. Ціна відвідування першого дня – 650 грн, другого – 750 грн, а на два дні – 1100 грн. А якщо під час реєстрації в полі коментаря ввести кодове слово Gradeisgreat, то можна отримати знижку: перший день обійдеться в 500 грн, другий – у 600 грн, а обидва – в 1000 грн. Докладніше про подію, спікерів та ознайомитися із розкладом можна на сторінці, присвяченій 6th SOVa – Grade Teacher Training Day.