9 вебінарів і 1 конференція від фахівців Кембриджу для українських вчителів англійської

9 бесплатных кембриджских вебинаров для учителей английского
11.10.2021

МОН України та Cambridge English створили проєкт Cambridge Assessment Projects for English Teachers, у рамках якого фахівці з Кембриджу проведуть для українських вчителів англійської 9 безкоштовних вебінарів.

Вебінари заплановані на період з 14 жовтня 2021 до 14 квітня 2022. Вони охоплюють теми оцінювання студентів відповідно до стандартів CEFR, створення власної системи оцінювання, торкаються питань безпеки та адміністрування, фідбеку та мотивації, а також спілкування з батьками.

Ви можете зареєструватися на вебінари, які вас цікавлять, уже зараз. За кожну таку відвідану онлайн-подію передбачений сертифікат.

Також Cambridge English влаштовує 4-денну конференцію Academic English Conference 2021. У її рамках можна буде дізнатися більше про мотивацію студентів, оцінювання, а також про всі аспекти та навички володіння англійською. Учасники отримають свіжі перевірені практичні поради для роботи в класі та професійного розвитку, інсайти з переходу на онлайн та способи впоратися з непередбаченими складнощами.

Конференція проходитиме 19–22 жовтня 2021 онлайн. Участь безкоштовна, а зареєструватися можна на її сторінці. Кожен учасник дістане сертифікат.

А якщо ви прагнете більшого, не забудьте переглянути наші рекомендації 8 подій жовтня-2021 для викладачів англійської.