Як зареєструватися, скільки коштує та коли відбудеться додаткова сесія ЄВІ-2021

Каким будет тест ЗНО на магистратуру (ЄВІ) в 2021 году
27.07.2021

Усі охочі можуть зареєструватися на додаткову сесію ЄВІ у 2021 році, щоби вступити до магістратури. Вона відрізняється від попередніх тим, що участь у ній платна. Вартість участі в додатковій сесії – 540 гривен.

Зареєструватися на участь можна в період із 27 липня до 5 серпня 2021 року. Для цього потрібно прийти особисто до приймальної комісії навчального закладу чи зареєструватися через інтернет, надіславши лист на електронну адресу приймальної комісії, вказаної на сайті вишу. Докладніше про реєстрацію можна почитати на сайті УЦОЯО.

Учасник вважається зареєстрованим після отримання екзаменаційного листа та оплати іспиту (оплата зараховується впродовж трьох робочих днів).

Проведення іспиту додаткової сесії єдиного вступного іспиту призначене на 11 вересня 2021 року. Результати будуть доступні в особистих кабінетах учасників не пізніше 10 календарних днів від цієї дати.

Тим, хто збирається брати участь, ми радимо почитати, як хакнути ЄВІ з англійської, а також спробувати пройти іспити, які пропонувалися учасникам основної сесії ЄВІ у 2021 році.